Virhe AP301 ilmenee Forza Motorsport 6: Apexia käynnistettäessä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Forza Motorsport 6: Apexin:

AP301

Tämä tarkoittaa, että on havaittu grafiikkaohjain, jota ei tueta, ja nykyisessä grafiikkasuorittimen ohjainversiossa voi olla tunnettuja ongelmia.

Ratkaisu

Ongelman ratkaisemiseksi sinun on päivitettävä grafiikkasuorittimesi ohjain siirtymällä valmistajan grafiikkasuoritinsivustoon ja päivittämällä uusimpaan laiteohjaimeen. Voit tarkistaa grafiikkakorttisi tyypin seuraavasti:

1. Siirry aloitusvalikkoon, valitse Asetukset ja valitse sitten Järjestelmä.
  2. Siirry vierittämällä Näyttö-välilehden alaosaan ja valitse Näytön lisäasetukset.
  3. Vieritä näytön alaosaan ja valitse Näytä sovittimen ominaisuudet. Sovitintyyppi-kohdassa näkyy grafiikkasuorittimen nimi, Varattu näyttömuisti -kohdassa näkyy Sovitintyyppi.
  4. Kun olet tunnistanut grafiikkakortin valmistajan, siirry sen sivustoon laiteohjaimen päivittämistä varten.