Virhe AP501 ilmenee Forza Motorsport 6: Apexia käynnistettäessä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Forza Motorsport 6: Apexin:

AP501

Tämä tarkoittaa, että järjestelmäsi videokortti ei tue DirectX 12:ta.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman tarkistamalla järjestelmätiedot ja päivittämällä videokorttiin, joka tukee DirectX 12:ta. Voit tarkistaa, tukeeko videokorttisi DirectX 12:ta, toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla Windows- ja R-näppäimiä.
  2. Kirjoita dxdiag ja käynnistä sitten DirectX-diagnostiikkatyökalu painamalla Enter-painiketta.
  3. Etsi Järjestelmä-välilehden Järjestelmätiedot-ikkunasta DirectX-versio. Forza Motorsport 6: Apex edellyttää toimiakseen versiota 12 tai sitä uudempaa.