Xbox One -pelien tai -sovellusten poistaminen kiintolevytilan vapauttamiseksi

Jos kiintolevysi täyttyy, voit poistaa pelejä tai sovelluksia, joita et enää käytä.

Video: Pelien ja sovellusten asennuksen poistaminen ja piilottaminen Xbox Onessa

Katso video Pelien ja sovellusten asennuksen poistaminen ja piilottaminen Xbox Onessa. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Voit poistaa pelien tai sovellusten asennuksen seuraavasti:

1. Valitse Xboxin aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Pelit tai Sovellukset, korosta poistettava peli tai sovellus ja paina sitten valikkopainiketta .
  3. Valitse Hallitse peliä tai Hallitse sovellusta.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Valitse pelin tai sovelluksen tallennussijainti. Valitse esimerkiksi Sisäinen, jos peli tai sovellus on tallennettu Xbox Onen kiintolevylle. Valitse sitten Poista kaikki.
    • Valitse pelin tai sovelluksen logo, paina valikkopainiketta ja valitse sitten Poista asennus.
    • Voit poistaa tallennetut tiedot valitsemalla tallennetun datatiedoston, painamalla valikkopainiketta ja valitsemalla sitten Poista tallennetut tiedot.
  5. Vahvista poistaminen seuraavassa näytössä valitsemalla Poista asennus.