Pelikohtainen tuki Windows 10:een

Jos etsit pelikohtaista tukea, esimerkiksi pelien ohjeita tai opetusohjelmia, neuvoja vaikean tason selvittämiseen tai vihjeitä ja vinkkejä, meillä ei ole sellaisia tietoja. Tällaisiin pyyntöihin pystyvät vastaamaan parhaiten pelien kehittäjät, sillä he tuntevat jokaisen kehittämänsä pelin läpikotaisin ja pystyvät antamaan tukea tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Voit etsiä pelin kehittäjän siirtymällä Windows 10:n pelisivulle ja hakemalla nimikkeen. Kun olet löytänyt sen, etsi pelin yhteisösivu. Täältä löydät etsimäsi tiedot pelin kehittäjältä ja muilta pelaajilta.

Peliostoksiin, lisäosiin, ladattaviin sisältöihin ja virtuaaliseen valuuttaan liittyvä tuki

Jos sinulla on pelisisältöjen, kuten lisäosien, ladattavien sisältöjen tai virtuaalisen valuutan, ostamiseen liittyviä ongelmia, siirry ohjeaiheeseen Pelien ja ladattavien sisältöjen ostaminen ja asentaminen.

Pelin sisäisiin tapahtumiin ja virtuaalisen valuutan käyttöön liittyvä tuki

Jos tarvitset pelin sisäiseen ostokseen, esimerkiksi virtuaalisen valuutan käyttöön tai pakettina ostettujen lippujen lunastamiseen, liittyvää apua, siirry virtuaalista valuuttaa käsittelevälle sivulle.

Pelin sisäiseen tiliin liittyvä tuki

Jos sinulla on pelikohtaiseen tiliin kirjautumiseen liittyviä ongelmia, perehdy ohjeaiheeseen Pelin sisäisiin tileihin liittyvät kirjautumisongelmat Windows 10:ssä.