Pelin sisäisiin tileihin liittyvät kirjautumisongelmat Windows 10:ssä

Vaikka kirjaudut Xbox-peliin pelaajatunnuksella, joissakin peleissä on kirjauduttava tilille erikseen, kun pelaat niitä. Joissakin tapauksissa pystyt ehkä kirjautumaan sisään pelaajatunnuksella, mutta et pelin sisäisen tilin tunnistetiedoilla. Voit kokeilla seuraavia ratkaisuja, jotta pystyt kirjautumaan sisään.

Ratkaisu 1: Tarkista verkkoyhteys

Et ehkä pysty käyttämään pelin sisäistä tiliä, jos verkkoyhteys on katkennut peliin kirjauduttaessa.

1. Paina laitteen tai näppäimistön Windows-painiketta tai valitse päänäytön vasemmassa alakulmassa oleva Windows-kuvake.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Verkko ja Internet.
  3. Varmista, että käyttämäsi verkon yhteystilana on Yhdistetty.
  4. Jos verkon tilana ei ole Yhdistetty tai sinulla on yhteysongelmia, siirry vierittämällä sivun loppuun ja valitse Verkko- ja jakamiskeskus. Valitse sieltä Ongelmien vianmääritys ja noudata ohjeita.

Ratkaisu 2: Tarkista palvelun käyttökatkot

Palvelun käyttökatko tarkoittaa, että vaikka olet muodostanut verkkoyhteyden, sisäänkirjautumiseen käytettävä palvelu ei ole käytettävissä. Tarkista varoitussanomat Xbox Live -tilasivulta tai katso, onko sivun yläosassa Xbox Live -palvelun varoitusta. Jos näet palvelun varoitussanoman, odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Vain Yhdysvalloissa: Jos jossakin palvelussa tai sovelluksessa on käyttökatko, voit pyytää teksti- tai ääniviesti-ilmoituksen, kun käyttökatko on ohi. Valitse sovelluksen tai palvelun nimen alta Notify me when this service or app is up and running (Ilmoita, kun tämä palvelu tai sovellus on toiminnassa).

Ratkaisu 3: Tarkista pelin julkaisijan sivusto

Jos käyttökatko ei vaikuta Xbox Live -palveluun, se voi liittyä pelin sisäänkirjautumispalvelusta vastaavaan pelin julkaisijaan.

Siirry pelinimikkeet sisältävälle Windows 10:n pelisivulle. Microsoftin julkaiseman pelin osalta voit tarkistaa kaikki pelikohtaiset tiedot, ja yhteisösivujen linkkien avulla voit selvittää tunnetut käyttökatkot tai sisäänkirjautumisongelmat. Kolmansien osapuolten (muiden kuin Microsoftin julkaisemien) pelien osalta löydät linkkejä julkaisijan tuki- ja yhteisösivuille.