Saved game corrupted (Vioittunut pelitallenne) yritettäessä pelata tallennettua peliä

Yleiskuvaus

Saatat saada seuraavanlaisen virhesanoman, kun yrität pelata tallennettua peliä Xboxilla:

saved game corrupted (vioittunut pelitallenne)

Tällä sivulla

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Poista vioittunut pelitiedosto

Jos tallennettu pelitiedosto on vioittunut, poista se. Toimintaohjeet:

Huomautus Vioittunutta pelitallennetiedostoa ei voi palauttaa. Vioittunut tiedosto on poistettava muun sisällön suojaamiseksi.

1. Määritä ensin, onko pelitallenne vioittunut. Voit tehdä tämän seuraavasti:
    1. Valitse Settings (Asetukset), System (Järjestelmä) ja sitten Storage (Tallennustila).
    2. Valitse tallennussijainti ja paina A-näppäintä.
    3. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset) ja paina sen jälkeen A-näppäintä.
    4. Valitse peli ja paina A-näppäintä.
    5. Valitse pelitallenne ja paina A-näppäintä.
    6. Huomautus Vioittunut pelitallennetiedosto on merkitty keltaisella huutomerkillä.

2. Jos tallennettu pelitiedosto on vioittunut, poista se. Poista tiedosto valitsemalla Delete (Poista).

Ratkaisu 2: Tee korjauspyyntö

Jos ongelma ei ratkennut, konsoli on ehkä korjattava. Käynnistä korjausprosessi.

Lisätietoja

Kyseessä on harvinainen ongelma. Kun yrität käyttää vioittunutta pelitallennetiedostoa pelissä, saatat saada virhesanoman riippuen siitä, miten peli tallentaa vioittuneita tiedostoja. Tietyt pelit vain suodattavat vioittuneen sisällön pois, mutta toiset pelit näyttävät virhesanoman.