Xbox 360 -pelien pelaamiseen liittyvien ongelmien vianmääritys Xbox Onessa

Kun pelaat Xbox 360 -peliä Xbox One -konsolilla, voit kohdata ongelmia, kun yrität aloittaa pelin tai pelata sitä. Tällä sivulla on lueteltu muutamia mahdollisia ongelmia.

Tällä sivulla

Tilisi salasana ei toimi, kun yrität kirjautua sisään

Jos kaksivaiheinen vahvistus on otettu Microsoft-tililläsi käyttöön, luo uusi sovelluksen salasana tiliäsi varten. Lisätietoja on ohjeaiheessa Tietoja kaksivaiheisesta tarkistamisesta.

Varmista myös, että Muista salasanani -valintaruutu on valittuna, kun kirjaudut sisään tiliisi Xbox 360 -pelissä.

Xbox One vaatii, että teet sisäisellä kiintolevyllä tilaa ulkoisessa tallennuslaitteessa olevia Xbox 360 -pelejä varten.

Voit asentaa Xbox 360 -pelit ulkoiseen tallennuslaitteeseen, mutta sinun on tehtävä Xbox Onen sisäisellä kiintolevyllä jopa 4 Gt tilaa sekä jokaista käytettävää Xbox 360 -peliä kohti vielä 256 Mt tilaa, jotta voit pelata näitä pelejä Xbox One -konsolilla.

Voit poistaa kaikki sisäiselle kiintolevylle tallennetut Xbox 360 -pelit ja -profiilit seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
    Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Järjestelmä ja sitten Tallennustila.
  5. Valitse Clear local Xbox 360 storage (Tyhjennä paikallinen Xbox 360 -säilö).
  6. Valitse Kyllä ja käynnistä konsoli uudelleen. Tämä ei vaikuta pilvipalveluun tallennettuihin peleihin tai Xbox One -peleihin ja -profiileihin.

Omistamasi Xbox 360 -pelin digitaalisen käyttöoikeuden etsiminen

Jos sinulla on Xbox 360 -peliin digitaalinen käyttöoikeus ja peliä voi pelata Xbox Onella, peli näkyy Omat pelit ja sovellukset -osion Valmiina asennukseen -kohdassa.

Voit tarkistaa, onko sinulla Xbox 360 -peliin digitaalista käyttöoikeutta, siirtymällä ostohistoriaasi. Jos haluat tarkistaa, voiko Xbox 360 -peliä pelata Xbox Onella, perehdy ohjeaiheeseen Xbox 360 -pelien pelaaminen Xbox Onella.