Ladattavan sisällön vianmääritys Windows 10:ssä

Jos Windows 10 -laitteeseen aiemmin lataamasi ja siinä käyttämäsi Xbox Live -sisällön toistaminen, pelaaminen tai löytäminen ei onnistu, siihen voi olla useita syitä:

• Xbox Live -palvelussa on mahdollisesti tilapäinen ongelma.
  • Et ole kirjautunut Xbox Liveen tai Xbox Live -yhteydessä on ilmennyt ongelma.
  • Yrität ladata toiseen tiliin tai laitteeseen liittyvää sisältöä.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun ilmoitukset

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2017-07-21T06:08:45.4581960+00:00

Ratkaisu 2: Varmista, että sisältö liittyy käyttämääsi tiliin

Varmista, että olet kirjautunut siihen tiliin, jota käytit sisällön ostamiseen. Ongelma saattaa johtua siitä, että ostit sisällön toiselta tililtä.

Voit vahvistaa, että olet ostanut sisällön käyttämältäsi tililtä, tarkistamalla Xboxin ostohistorian.

Jos sisältöä ei näy tilisi ostohistoriassa, se tarkoittaa, että olet ostanut sisällön toiselta tililtä. Yritä kirjautua Windows 10 -laitteeseen käyttämällä toista Microsoft-tiliä.

Ratkaisu 3: Tarkista, näkyykö sisältösi pelissä

Joissakin peleissä sisältö näkyy itse pelissä, joten et ehkä näe vaihtoehtoa, jolla voit hallita sitä erikseen Windows 10 -laitteessa tai Kaupassa.

Käynnistä peli ja etsi siitä lisäsisältöjä tai ladattavia sisältöjä. Jos näet, että niitä on käytettävissä, voit käyttää niitä pelissä.

Jos näet, että sisältöjä ei ole käytettävissä, yritä valita niiden ostovaihtoehto. Tällöin näyttöön voi tulla ilmoitus, että kohde on saatavilla ilmaiseksi, sillä sinulla on se jo ennestään.

Jos et näe sisällön olevan käytettävissä, älä jatka ostoksen tekemistä, sillä tällöin tililtäsi voidaan tehdä lisäveloitus. Tarkista alla olevien ohjeiden mukaisesti, että ostos näkyy ostohistoriassasi.

Ratkaisu 4: Varmista, että sisältö on tilaushistoriassasi osoitteessa account.microsoft.com

Kirjautuaksesi osoitteeseen account.microsoft.com tarvitset sisällön ostamiseen käytettyyn pelaajatunnukseen liittyvän Microsoft-tilin tiedot.

Jos ostoksesi löytyy Tilaushistoria-kohdasta, mutta sitä ei ole Xbox-tilisi laskutus- tai ostohistoriassa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ratkaisu 5: Tarkista verkkosijainti, josta ostit sisällön

Jos sisältö on ostettavissa verkkosijainnista, ostostasi ei ehkä suoritettu loppuun. Yritä ostaa sisältö uudelleen.