Xbox 360 -pelilevyn vaihtaminen

Jos olet ostanut pelin levyllä, mutta peli ei asennu konsoliin, voit vaihtaa levyn 90 päivän kuluessa ostopäivästä Microsoft-pelilevyjen vaihto-ohjelman ehtojen mukaisesti.

Huomautus Ennen kuin otat meihin yhteyttä ja pyydät vaihtoa, kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin:

• Yritä ensin vaihtaa levy jälleenmyyjällä, jolta olet ostanut sen. Useimmat jälleenmyyjät vaihtavat vahingoittuneet tai vialliset levyt rajoitetun ajan.
  • Jos Xbox 360 -konsolisi ei voi toistaa levyä, kokeile ensin Xbox-konsolin levyaseman ratkaisua.
  • Microsoftin pelilevyjen vaihto-ohjelma koskee VAIN pelejä, joiden julkaisija on Microsoft, ja ohjelmaan vaikuttaa pelien saatavuus. Jos pelin julkaisija on jokin toinen yhtiö, ota levyn vaihtamiseen liittyvissä asioissa yhteyttä kyseiseen yhtiöön. Voit selata Microsoft-pelejä Kaupassa.

Pelilevyjen vaihto-ohjelma

Pelin vaihtaminen

Voit vaihtaa Microsoft-pelin seuraavasti:

1. Yritä ensin vaihtaa levy jälleenmyyjällä, jolta olet alun perin ostanut pelin.
  2. Jos et pysty vaihtamaan levyä jälleenmyyjällä ja pelin ostamisesta on kulunut alle 90 päivää aikaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.
    1. Pidä käsillä seuraavat tiedot, jotka sinun on annettava tukihenkilölle:
      • sähköpostiosoitteesi
      • alkuperäinen ostotosite
      • Xbox-pelaajatunnuksesi
      • konsolin tunnus.
    2. Löydät Xbox-pelaajatunnuksesi näytön oikeasta yläkulmasta, jossa profiilikuvasi näkyy.
    3. Voit etsiä konsolin tunnuksen vierittämällä oikealle Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitsemalla System (Järjestelmä), Console Settings (Konsolin asetukset) ja sitten System Info (Järjestelmän tiedot). Kirjoita konsolin tunnus muistiin.

Microsoft-pelilevyjen vaihto-ohjelman käyttöehdot

TÄMÄ OHJELMA ON TARKOITETTU VAIN XBOX 360 -KONSOLIN OMISTAJILLE MAISSA, JOISSA XBOX 360 ON MYYNNISSÄ VALTUUTETUILLA JÄLLEENMYYJILLÄ.

• Sinun on oltava yli 18-vuotias.
  • Microsoft vaihtaa vain saman pelin levyn. Microsoft voi harkintansa mukaan toimittaa pelistä digitaalisen version vaihtolevyn sijaan.
  • Tämä ohjelma on tarkoitettu vain KULUTTAJALOPPUKÄYTTÄJILLE. Xbox 360 -konsolin sarjanumero on ilmoitettava jokaisen tilauksen yhteydessä. Voit pyytää vain yhden (1) vaihdon peliä kohden.
  • Tämä ohjelma on voimassa rajoitetun ajan, ja siihen vaikuttaa tuotteiden saatavuus. Ohjelman ehdot voivat muuttua ilman eri ilmoitusta.
  • Microsoft saattaa vaihtaa vain tiettyjä pelejä, eikä sillä ole velvollisuutta vaihtaa kaikkia pelejä tai jotain tiettyä peliä.
  • Nämä käyttöehdot ovat ainoa osapuolten välinen sopimus ja korvaavat minkä tahansa muun ohjelmaa käsittelevän viestinnän (suullisen ja kirjallisen).

Ota yhteyttä muihin peliyhtiöihin

Jotkin pelit eivät ole Microsoftin julkaisemia. Ota yhteyttä kolmannen osapuolen pelijulkaisijaan, jos haluat selvittää sen Xbox 360 -pelilevyjen vaihtokäytännön. Tutustu muihin pelijulkaisijoihin ja heidän sivustoihinsa.