Virhe 0x80070070 ilmenee, kun asennat Adera: Episodes 1–5 -peliä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata ja asentaa Adera: Episodes 1–5 -pelin.

Can’t download game or episode, error 0x80070070 (Peliä tai jaksoa ei voi ladata, virhe 0x80070070)

Tämä saattaa tarkoittaa, että tietokoneessa ei ole riittävästi vapaata levytilaa pelin asennusta varten.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman vapauttamalla kiintolevyllä tilaa, kun yrität asentaa Adera: Episodes 1–5 -pelin. Lisätietoja levytilan vapauttamisesta Windows 8.1- ja Windows 8.1 RT -tietokoneissa on ohjeaiheessa Vihjeitä tietokoneen levytilan vapauttamiseen.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x80070070 ilmenee, kun asennat Adera: Episodes 1–5 -peliä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?