Adera: Episodes 1–5 -pelin grafiikka- ja latausongelmien vianmääritys

Kun kohtaat Windowsissa Adera: Episodes 1–5 -pelin grafiikkatiedostojen tai päivitysten lataamisessa ongelmia, syynä saattaa olla päivitys, joka ei ole latautunut kokonaan.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Lataa päivitykset

1. Paina Windows-näppäintä.
  2. Kirjoita Windows Update.
  3. Valitse oikealla olevasta hakupalkista Tarkista päivitykset.
  4. Paina Windows Update -näytössä Tarkista nyt -painiketta.
  5. Vaikka se ei näytä löytävän mitään päivityksiä, valitse Näytä tiedot.
  6. Asenna kaikki asentamattomat päivitykset, myös valinnaiset päivitykset.
  7. Paina Ctrl+Alt+Delete-näppäimiä samaan aikaan. Näet näytön oikeassa alakulmassa valkoisen kuvakkeen. Napsauta kuvaketta ja valitse valikosta Käynnistä uudelleen.

Jos tämä ei ratkaissut ongelmaa, pelin asennus on mahdollisesti poistettava ja peli on sitten asennettava uudelleen.

Ratkaisu 2: Poista Adera: Episodes 1–5 ja asenna se sitten uudelleen.

1. Pyyhkäise aloitusnäytössä alaspäin tai napsauta hiiren kakkospainikkeella Adera: Episodes 1–5 ja valitse sitten Poista asennus.
  2. Avaa Windows-kauppa valitsemalla Kauppa.
  3. Valitse Tili ja sitten Omat sovellukset.
  4. Pyyhkäise alaspäin tai napsauta hiiren kakkospainikkeella Adera: Episodes 1–5 ja valitse sitten Asenna.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Adera: Episodes 1–5 -pelin grafiikka- ja latausongelmien vianmääritys" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?