Age of Mythology: Extended Editionin vianmääritys

Yleiskuvaus

Onko sinulla ongelmia Age of Mythology: Extended Editionin kanssa? Täältä löydät ratkaisuja yleisiin ongelmiin.

Tällä sivulla

Käynnistysohjelmaan liittyvät ongelmat

Jos sinulla on käynnistysohjelmaan liittyviä ongelmia, esimerkiksi peli sulkeutuu odottamatta, kun painat Play (Toista) -painiketta, voit poistaa sen kokonaan toimimalla näiden ohjeiden mukaan:

1. Avaa AoM: EE -asennushakemisto (oletusarvoisesti C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Age of Mythology).
  2. Poista Launcher.exe-tiedosto.
  3. Etsi aomx.exe ja anna sen nimeksi Launcher.exe.

Tämä poistaa käynnistysohjelman kokonaan käytöstä, kun se avataan Steamista.

Graafiset virheet

Monet graafiset virheet voidaan ratkaista varmistamalla, että käytät näytönohjaimen uusimpia ohjaimia. Löydät ne osoitteesta http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us tai http://support.amd.com/en-us/download. Varmista, että tietokoneen grafiikkasuoritin (grafiikkakortti) tukee Direct X 10+ -tekniikkaa.

Pelin välimuistin tarkistaminen

Monet virheet ja suorituskykyongelmat voidaan korjata tarkistamalla asennustiedostot. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Napsauta Age of Mythology: Extended Editionia Steam-kirjastossa hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Properties (Ominaisuudet).
  3. Valitse Local Files (Paikalliset tiedostot).
  4. Valitse Verify integrity of game cache… (Tarkista pelin välimuistin eheys…).
    Huomautus Prosessiin vaaditaan Internet-yhteys.