Disney Fairies Hidden Treasuresin latausongelmat

Jos kohtaat Disney Fairies Hidden Treasures -pelin jakson lataamisessa ongelmia, sinun on ehkä suoritettava Windows Update. Kokeile alla olevaa ratkaisua.

Ratkaisu

1. Paina Windows-näppäintä.
  2. Kirjoita Windows Update.
  3. Valitse Tarkista päivitykset.
  4. Valitse Windows Update -näytössä Tarkista nyt.
  5. Valitse Näytä tiedot.
  6. Asenna kaikki luettelossa olevat päivitykset, myös valinnaiset päivitykset.
  7. Paina Ctrl-, Alt- ja Delete-näppäimiä samaan aikaan. Näet näytön oikeassa alakulmassa Sammuta-kuvakkeen. Napsauta kuvaketta ja valitse sitten valikosta Käynnistä uudelleen.

Jos tämä ei korjaa ongelmaa, pelin asennus on mahdollisesti poistettava ja peli on asennettava uudelleen. Jos sinulla on lataus- ja latausongelmia, voit myös käydä Microsoft-tuessa täällä: Ongelmien vianmääritys sovelluksen avulla.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Disney Fairies Hidden Treasuresin latausongelmat" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?