Virhe 0x80072EF1: Disney Fairies Hidden Treasures -peliä tai -jaksoa ei voi ladata

Kun yrität ladata Disney Fairies Hidden Treasures -pelin Windows-kaupasta tai yrität ladata pelin uusia jaksoja, saat seuraavan virheen:

Virhe 0x80072EF1

Tämä virhe voi ilmetä, jos tietokoneen yhteys katkeaa Windows Updaten ollessa käynnissä.

Ratkaisut

Voit yrittää ratkaista tämän ongelman seuraavilla tavoilla:

Ratkaisu 1: Anna Windows Updaten suorittaa toiminto loppuun

Jos Windows Update on käynnissä, sinun on odotettava, kunnes päivitys on suoritettu, ennen kuin voit ladata Disney Fairies Hidden Treasuresin tai pelin jakson. Perehdy seuraavaan Microsoftin tukiartikkeliin, josta saat lisätietoja ongelman ratkaisemiseen: Tilapäisiä yhteyteen liittyviä virheitä saattaa ilmetä, kun käytössä on Windows Update tai Microsoft Update.

Ratkaisu 2: Tyhjennä Windows-kaupan välimuisti

1. Avaa Suorita-ikkuna painamalla Windows- ja R-näppäimiä tai pyyhkäisemällä näytön vasenta alakulmaa.
  2. Kirjoita Suorita-ikkunaan wsreset /n ja valitse sitten OK.
  3. Windows-kauppa avautuu, ja näyttöön tulee seuraava viesti:
    Kaupan välimuisti tyhjennettiin. Voit nyt etsiä sovelluksia Kaupasta.