Rise of Nations: Extended Editionin vianmääritys

Yleiskuvaus

Onko sinulla ongelmia Rise of Nations: Extended Editionin kanssa? Täältä löydät ratkaisuja yleisiin ongelmiin.

Tällä sivulla

MSVCR110.dll-virhe

Jos näet MSVCR110.dll-virheen, kun pelaat Rise of Nationsia, se liittyy Microsoft Visual C++ Redistributablen puuttuvaan .dll-tiedostoon. Voit ratkaista tämän virheen lataamalla .dll-tiedoston uusimman version tietokoneeseen täältä. Asenna tiedosto noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita, käynnistä tietokone uudelleen ja yritä pelata peliä uudelleen.

Pelin äänet eivät kuulu

Voit ratkaista tämän virheen poistamalla GS- tai EAX-äänen käytöstä (Direct 3D -äänikiihdytys mukaan lukien). Äänen pitäisi nyt toimia.

Koko näytön asetus ei pysy koko näytön tilassa

Jos asetat pelin tarkkuuden vastaamaan näyttösi kokoa, peli palaa automaattisesti takaisin koko näytön tilaan. Jos haluat pelata ikkunatilassa, valitse nykyistä näyttökokoa pienempi tarkkuus.

Kuvanopeuden merkittävä lasku vesikartoilla pelatessa

Jos huomaat kuvanopeuden (FPS, kuvaa/sekunti) laskevan merkittävästi, kun pelaat vesikartoilla, yritä poistaa veden heijastustoiminto käytöstä. Löydät toiminnon valitsemalla Options (Asetukset) ja sitten Graphic Settings (Grafiikka-asetukset).

Syvyyspuskuria ei voi luoda, D3D11CreateDevice ei toimi tai peli kaatuu esittelyvideon jälkeen

Jos saat syvyyspuskureihin tai D3D11CreateDevice-toimintoon liittyviä virhesanomia tai jos peli kaatuu esittelyvideon jälkeen, yritä asentaa DirectX 11 laitteeseen. Lataa se täältä:

Jos asennus epäonnistuu, määritä korttisi DirectX 11 -yhteensopivuus siirtymällä tänne:

Jos sinulla on edelleen ongelmia, kokeile täällä olevia ratkaisuja.

Peliselaimessa ei ole odotustiloja tai en löydä ystävän odotustilaa

Jos sinulla on ongelmia odotustilan löytämisessä, palomuurisi saattaa estää P2P-pelaamiseen tarvittavat Steam-portit. Avaa portit toimimalla täällä olevien ohjeiden mukaan.

Voit myös yrittää muuttaa odotustilasuodattimen asetukseksi Worldwide (Kansainvälinen).

Viive- tai katkeamisongelmia

Jos kohtaat viiveongelmia tai jos pelin yhteys katkeaa usein, sinulla tai toisella pelaajalla on hidas yhteys (tämä on vertaismoninpelijärjestelmien ongelma). Tällä hetkellä pelaajien ping-kutsujen tarkistaminen ei ole mahdollista. Jos kuitenkin avaat pelin pistenäkymän, näet peliä hidastavan pelaajan nimen vieressä punaisen etanakuvakkeen ja melko hitaan pelaajan nimen vieressä valkoisen etanakuvakkeen.

ELO-arvona näkyy 0

Jos ELO-arvonasi näkyy 0, toimi täällä olevien ohjeiden mukaan.