Ohjeet musiikin ostamiseen Windows Phone 7:n Xbox Music -kaupasta

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun. Lisätietoja on Zunen lakkauttamiseen liittyvissä usein kysytyissä kysymyksissä.

yleiskuvaus

Xbox Music- ja Windows Phone -kaupoista löydät mahtavia kappaleita, albumeita, podcasteja ja paljon muuta kuunneltavaa. Jotain sisältöä voi toistaa, ladata ja kokeilla ilmaiseksi – yleensä Xbox Music Pass -tilauksella –, mutta useimmat kohteet ovat myös ostettavissa omaksi. Osta kohteita Windows Phone 7:llä.

Musiikin ostaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Musiikki + Videot.
  2. Siirry sipaisemalla Zuneen, napauta Markkinapaikka ja napauta sitten Musiikki.
  3. Selaa saatavilla olevia lajityyppejä sipaisemalla oikealle tai vasemmalle. Voit myös etsiä kappaleen, albumin tai esittäjän nimellä napauttamalla Hae.
  4. Kun löydät etsimäsi musiikin, napauta sitä ja napauta sitten sen hintaa. (Voit myös napauttaa kohdetta, painaa sitä pitkään ja sitten napauttaa Osta.)

Huomautus Et tarvitse Music Pass -tilausta kappaleiden tai albumeiden ostamiseen. Tarvitset kuitenkin Music Pass -tilauksen musiikin suoratoistoon. Lisätietoja on ohjeartikkelissa Tietoja Xbox Music Pass -tilauksesta.