Et voi hyväksyä Zunen palveluehtoja

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun.

Yleiskuvaus

Kun yrität käyttää Zune-ohjelmistoa, et voi hyväksyä Zunen palveluehtoja.

Ongelman syy

Yleensä tämä ongelma ilmenee, kun palveluehdot muuttuvat tai olet tehnyt muutoksia Zune-tiliisi.

Mahdollisia ratkaisuja

Yritä ensin ratkaista ongelma seuraavan ratkaisun avulla:

• Kirjaudu ulos kaikista Microsoft-tilin (aiemmin nimeltään Windows Live ID) ohjelmista ja palveluista, ennen kuin yrität hyväksyä palveluehdot uudelleen.
  • Varmista, että kirjaudut sisään Microsoft-tiliisi oikein. Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi salasanan, siirry salasanan palauttamisen sivulle. Jos kyseessä on lapsen tili, varmista, että sillä on vanhemman hyväksyntä.

Lisätietoja Zunen lapsilukosta on ohjeaiheessa Xbox 360 -konsolin ja Zune musiikki + video -ohjelmiston lapsilukkoasetukset

Jos et edelleenkään voi hyväksyä palveluehtoja, kokeile seuraavia ratkaisuja:

Hyväksy palveluehdot Xbox.comissa

Kirjaudu sisään Zune-tiliisi Xbox.comissa tai Windows Phone -puhelimella ja kokeile, pystytkö hyväksymään palveluehdot sitä kautta. Voit tehdä tämän seuraavasti:

Xbox.com:

1. Siirry osoitteeseen Xbox.com.
  2. Kirjaudu sisään ja hyväksy palveluehdot uudelleen, kun siihen kehotetaan. Jos hyväksyntä onnistui, avaa Zune-ohjelmisto ja jatka sitä, mitä olit tekemässä.

Windows Phone:

Yritä tehdä ostos Windows Phone -kauppapaikassa ja hyväksy palveluehdot siellä. Voit tehdä tämän seuraavasti:

• Napauta aloitusnäytössä Kauppapaikka, ja kun löydät ostettavan kohteen, hyväksy palveluehdot. Jos hyväksyntä onnistui, avaa Zune-ohjelmisto ja jatka sitä, mitä olit tekemässä.

Tyhjennä Internet Explorerin selaushistoria