Zune-ohjelmisto ei tue Windows Service Pack 2 -pakettia -virhe

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun.

Yleiskuvaus

Kun yrität asentaa Zune musiikki + video -ohjelmiston Windows 8-, Windows 7- tai Windows Vista -tietokoneeseen, saat seuraavan virhesanoman:

JÄRJESTELMÄN PÄIVITYKSET VAADITAAN
Zune-ohjelmisto ei tue Windows Service Pack 2 -pakettia. Jatka napsauttamalla alla olevaa linkkiä, jotta voit vierailla Windows Updatessa ja päivittää käyttöjärjestelmääsi Service Pack 3 -paketin tai uudemman version.

Saat tämän virheen, kun Zune-ohjelmisto tunnistaa käyttöjärjestelmäsi virheellisesti Windows XP:ksi.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman lataamalla Zune-ohjelmiston, päivittämällä tietokoneesi yhteensopivuustilan ja asentamalla sitten Zune-ohjelmiston uudelleen.

1. Lataa Zune-ohjelmisto tietokoneessasi.
  2. Valitse näytön alaosassa olevassa valintaikkunassa Tallenna-kohdan vieressä oleva alaspäin osoittava nuoli, valitse Tallenna nimellä ja tallenna tiedosto sitten työpöydälle.
  3. Napsauta työpöydällä hiiren kakkospainikkeella ZunePackage.exe-tiedostoa tai sipaise sitä.
  4. Valitse avattavasta luettelosta Ominaisuudet.
  5. Valitse Yhteensopivuus-välilehti.
  6. Valitse Yhteensopivuustila-kohdassa Suorita ohjelma yhteensopivuustilassa:-valintaruutu.
  7. Valitse alaspäin osoittava nuoli ja valitse sitten käyttöjärjestelmäsi.
  8. Poista Suorita ohjelma yhteensopivuustilassa:-valintaruudun valinta.
  9. Valitse Käytä ja valitse sitten OK.
  10. Nyt voit asentaa Zune-ohjelmiston. Aloita kaksoisnapsauttamalla tai sipaisemalla työpöydän ZunePackage.exe-tiedostoa.
  11. Näyttöön tulee valintaikkunoiden sarja. Valitse Suorita, Kyllä, Hyväksy ja Asenna.
  12. Kun näet Zune-valintaikkunassa tekstin siitä, että ohjelmiston asennus on valmis, ohjelmisto on asennettu.