Virheet DRM-suojattujen kappaleiden tai videoiden toistamisessa Zune-ohjelmistossa

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun.

Yleiskuvaus

Yleensä verkkopalveluista ladattu mediasisältö on DRM-suojattu – eli suojattu digitaalisella oikeuksien hallintatekniikalla. Suojatuissa mediatiedostoissa on käyttöoikeus, joka sisältää mediakäyttöoikeudet. Ne puolestaan määrittävät, miten voit käyttää sisältöä. Kappaleen mediakäyttöoikeus voi esimerkiksi sallia sen toistamisen yhdessä tietokoneessa ja synkronoinnin tiettyyn määrään laitteita, mutta estää kappaleen tallentamisen CD-levylle tai toistamisen toisessa tietokoneessa.

Jos DRM-suojattuja mediasisältöjä toistettaessa ilmenee virhe, kokeile seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisut

Virhesanoma: Content no longer available in Zune Marketplace (Sisältö ei ole enää käytettävissä Zune-kauppapaikassa.)

Huomautus Music Pass -tilaus ja Zune-kauppapaikka eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Saatat saada virheilmoituksen, joka ilmoittaa, että käyttöoikeudet eivät ole saatavilla, ja pyytää sinua yrittämään uudelleen. Tämä virheilmoitus saatetaan näyttää, kun

• yrität synkronoida Zune-kauppapaikasta ladattua musiikkisisältöä Zune-soittimeen tai Windows Phoneen
  • yrität ladata Xbox Music Pass -tilauksella aikaisemmin ladattua sisältöä
  • yrität ladata ostettua sisältöä.

Tämä saattaa tarkoittaa, että yrität käyttää musiikkisisältöä, jota ei ole enää saatavilla Zune-kauppapaikasta. Siksi et voi hankkia lisäoikeuksia ladata, toistaa tai synkronoida sisältöä tietokoneeseen tai laitteeseen.

Muita syitä, miksi Zune-kauppapaikasta Music Pass -tilauksella aikaisemmin saatavilla ollut (tai ostamasi) sisältö ei enää ole saatavilla:

• Sinulla on uusi, jälleenrakennettu tai palautettu laite.
  • Olet palauttanut tietokoneen DRM-järjestelmän.
  • Olet poistanut sisällön.

Mahdollisia ratkaisuja

Jos sisältö ei enää ole ladattavissa Music Pass -tilauksella, mutta se on ostettavissa, sinun on ostettava sisältö, jotta voit jatkaa sen käyttöä. Jos et halua ostaa sisältöä, suosittelemme sen poistamista kokoelmastasi, jotta et saa samaa virheilmoitusta aina, kun yrität synkronoida sisältöä.

Virheilmoitukset, kun yrität ladata uudelleen tai palauttaa sisältöä Zune-kauppapaikasta

Huomautus Music Pass -tilaus ja Zune-kauppapaikka eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Jos saat jonkin seuraavista virhesanomista, kun yrität ladata uudelleen tai palauttaa sisältöä Zune-kauppapaikasta, sinulla saattaa olla digitaalisten oikeuksien ongelma:

C00D12EA [Zune musiikki + video -ohjelmisto]

Yhteydessä Zune-kauppapaikkaan ilmeni virhe. Varmista, että tietokoneen päivämäärä- ja kellonaika-asetuksia ei ole määritetty tulevaan aikaan, ja yritä sitten uudelleen.

Et voi ladata uudelleen tai palauttaa Zune-kauppapaikasta aiemmin ostettuja MP3-kappaleita, vaikka olisit poistanut tai kadottanut ne. Tämä virhe ilmenee myös silloin, jos että tietokoneen päivämäärä- ja kellonaika-asetukset on määritetty tulevaisuudessa olevaan ajankohtaan.

Huomautus Kaikki ostetut MP3-kappaleet kannattaa varmuuskopioida CD:lle, DVD:lle, USB-muistitikulle tai ulkoiselle kiintolevylle.

Tarkista, että tietokoneesi aika ja päivämäärä on oikein määritetty. Jos ne ovat väärin, napsauta kellonaikaa ja päivämäärää tietokoneen tehtäväpalkissa ja määritä oikeat asetukset.

C00D135C [Zune-musiikki- ja video-ohjelmisto]

Olet palauttanut kohteen jo niin monta kertaa kuin mahdollista.

Olet ladannut kohteen jo niin monta kertaa kuin mahdollista.

Zune ei voi tarkistaa mediakäyttöoikeuksiasi juuri nyt yhteysvirheen vuoksi.

• Odota hetki, käynnistä tietokone uudelleen ja yritä sitten uudelleen.
  • Varmista, että olet kirjautunut Zune-ohjelmistoon, jotta se voi tarkistaa Zune-tilisi.

Zune-kauppapaikka on väliaikaisesti poissa käytöstä. Kokeile pian uudestaan.

Yrität ladata jotain, mikä ei ole ladattavissa tai saatavilla ollenkaan, tai Zune-palvelussa on käyttökatko. Saat lisätietoja Xbox Live -tilasivulta.

Virheilmoitukset Zune-kokoelman kappaleiden toiston yhteydessä

Huomautus Music Pass -tilaus ja Zune-kauppapaikka eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Saatat saada jonkin seuraavista virhesanomista:

C00D0BBE [Zune-musiikki- ja video-ohjelmisto]

TOISTAMINEN EI ONNISTU

Tätä toimintoa ei voida suorittaa, koska Zune ei voi tarkistaa käyttöoikeuksia.

Sinun on päivitettävä Zune Music Pass -tiedot. Kirjaudu tietokoneeseesi ja synkronoi soittimen kanssa. [Windows Phone]

Tämän musiikin toistaminen ei onnistu, koska Zune Music Pass -tilauksesi on vanhentunut. Voit uudistaa sen valitsemalla Kauppapaikka > Musiikki > Kuuntele Zune Music Pass -tilauksella. [Zune HD -soitin]

Tämän kohteen käyttöoikeudet ovat vanhentuneet. Synkronoi tietokoneen kanssa. [Kosketusnäytötön Zune-soitin]

Tämä ongelma ilmenee, kun lataat Zune-kauppapaikasta kappaleita Xbox Music Pass -tilauksella (tai Zune Music Pass -tilauksella) ja sitten peruutat Music Pass -tilauksesi. Kun Music Pass -tilauksesi poistuu käytöstä, et voi enää käyttää sillä aiemmin ladattuja kappaleita.

Jos haluat jatkaa tällaisten kappaleiden kuuntelua, uudista Music Pass -tilauksesi:

1. Siirry Oma tili -sivulle ja kirjaudu pyydettäessä sisään. Huomautus Varmista, että käytät Music Pass -tilaukseesi liitettyä Microsoft-tiliä.
  2. Valitse jäsenyys -sivulla voit peruuttaa tilauksesi tai muokata sitä.
    • Jos haluat muuttaa Music Pass -tilaustasi, valitse toinen tilaus ja sen jälkeen Seuraava.
    • Voit peruuttaa Music Pass -tilauksesi valitsemalla Peruuta automaattinen maksu.
  3. Viimeistele muutos valitsemalla Vahvista hankinta.

Jos et enää halua toistaa kappaleita Music Pass -tilauksella, voit poistaa ne tietokoneestasi tai laitteestasi. Lisätietoja kappaleiden poistamisesta ja laitteiden synkronoinnista on seuraavissa ohjeaiheissa:

Muut DRM-virheet

Huomautus Zune-kauppapaikka ei ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Jos saat jonkin seuraavista virhesanomista, kun yrität toistaa sisältöä, kun olet kirjautuneena Zune-kauppapaikkaan tietokoneellasi, sinulla saattaa olla digitaalisten oikeuksien ongelma:

• Virhekoodi C00D12F5: Lataaminen ei onnistu. Ilmeni mediakäyttöoikeusvirhe.
  • Windowsin digitaalisten oikeuksien hallinnan osa on vioittunut.
  • Tietokoneen mediakäyttöoikeusjärjestelmässä on ilmennyt virhe, joten se on palautettava manuaalisesti.
  • Windows Median digitaalisten oikeuksien hallinnan osaa ei voida vahvistaa. Sinun on ehkä asennettava Zune-ohjelmisto uudelleen.
  • Tämän tietokoneen DRM-versio ei ole ajan tasalla.
  • Virhekoodi C00D12F6: mediakäyttöoikeuksia ei voida tarkistaa.
  • Virhekoodi C00D12F9: Ilmeni mediakäyttöoikeusvirhe.

Jos saat jonkin näistä virhesanomista, tietokoneesi DRM-järjestelmä on vioittunut ja se on palautettava. Toimi näin:

1. Kirjaudu tietokoneeseesi järjestelmänvalvojatilillä.
  2. Siirry suojauskomponenttien päivitystoimintoon.
  3. Napsauta näyttöön avautuvan sivun Upgrade-painiketta ja toimi sitten ohjeiden mukaisesti.
  4. Huomautus: jos Upgrade-painiketta ei voi napsauttaa, tutustu alla oleviin suojausosien manuaalisen päivityksen ohjeisiin.

5. Yritä kirjautua Zune-kauppapaikkaan tai toistaa sisältöä uudelleen, jotta näet, onko ongelma korjaantunut.

Kun olet suorittanut päivityksen, yritä kirjautua Zune-kauppapaikkaan tai toistaa sisältöä uudelleen, jotta näet, onko ongelma korjaantunut. Jos ongelma jatkuu, siirry alla olevaan Palauta DRM -kohtaan.

Suojausosien manuaalinen päivitys

1. Avaa Internet Explorer.
  2. Valitse Työkalut ja sen jälkeen Internet-asetukset.
  3. Valitse Yleiset-välilehdessä Poista > Selaushistoria.
  4. Valitse ikkunan kaikki valintaruudut ja sen jälkeen Poista.
  5. Valitse Suojaus-välilehti, sen jälkeen Luotetut sivustot ja napsauta sitten Sivustot-painiketta.
  6. Kirjoita hakukenttään *.microsoft.com, valitse Lisää ja sitten Sulje.
  7. Valitse Suojaus-välilehdessä Mukautettu taso.
  8. Valitse Palauta omat asetukset -kohdassa Heikko ja valitse sitten Palauta
  9. Valitse OK.
  10. Valitse Tietosuoja-välilehti.
  11. Napsauta Sivustot-painiketta.
  12. Kirjoita osoitekenttään *.microsoft.com ja valitse sitten Salli.
  13. Valitse OK.
  14. Sulje kaikki selainikkunat.
  15. Yritä kirjautua Zune-kauppapaikkaan tai toistaa sisältöä uudelleen, jotta näet, onko ongelma korjaantunut. Jos ongelma jatkuu, siirry Palauta DRM -kohtaan.

Palauta DRM

Huomautus Sinun ei tarvitse suorittaa tätä vaihetta, jos ongelma korjaantui yllä olevalla manuaalisella päivityksellä.

Voit ehkä ratkaista tämän ongelman automaattisesti. Valitse alla oleva Korjaa tämä ongelma -linkki. Valitse sitten Suorita Tiedoston lataaminen -valintaikkunassa ja toimi ohjeiden mukaan.

Korjaa tämä ongelma
Microsoft Fix It 50765

Huomautuksia

• Tämä ratkaisu voi olla saatavilla vain englanniksi. Automaattikorjaus toimii kuitenkin myös Windowsin muissa kieliversioissa.
  • Jos et nyt käytä sitä tietokonetta, jota ongelma koskee, voit tallentaa automaattikorjauksen USB-muistitikulle tai CD-levylle. Voit sitten suorittaa sen tietokoneessa, jota ongelma koskee.

Kun olet suorittanut korjaustoiminnon, käyttöoikeuksien tulisi päivittyä automaattisesti ja suojatun sisällön toistamisen tulisi onnistua.