Et voi asentaa Zune-ohjelmistoa tietokoneeseen tai päivittää sitä tai et voi päivittää Zune-soitinohjelmistoa

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun. Lisätietoja on Zunen lakkauttamiseen liittyvissä usein kysytyissä kysymyksissä.

Yleiskuvaus

Jos soittimen Zune-ohjelmisto ei päivity automaattisesti tai Zune musiikki + video -ohjelmiston päivittämisessä on ongelmia, tässä on muutamia keinoja ongelman korjaamiseksi.

Zune-ohjelmiston päivittäminen tai asentaminen tietokoneeseen ei onnistu

Tässä on muutamia yleisiä virhesanomia, joita voit saada yrittäessäsi päivittää Zune musiikki + video -ohjelmistoa. Mukana ovat myös ratkaisut ongelman korjaamiseen.

Vaadittu komponentti puuttuu

Asentaessasi Zune musiikki + video -ohjelmistoa saatat saada yhden seuraavista virhesanomista:

• The media for installation package couldn't be found. It might be incomplete or corrupt. (Asennuspaketin tietovälinettä ei löytynyt. Se voi olla puutteellinen tai vioittunut.)
  • Setup must stop because the required package failed to install. (Asentaminen keskeytetään, koska vaaditun paketin asennus epäonnistui.)
  • Can't contact Microsoft Update. Please try again later. (Yhteyden muodostaminen Microsoft Update -sivustoon ei onnistu. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • Can't download the required components from Microsoft Update. Please try again later. (Vaadittujen komponenttien lataaminen Microsoft Update -sivustosta ei onnistu. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • Can't install the required components from Microsoft Update. Please try again later. (Vaadittujen komponenttien asentaminen Microsoft Update -sivustosta ei onnistu. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • Path chosen is not valid. (Valittu polku on virheellinen.)
  • Installation failed. Package Zune failed to install. (Asennus epäonnistui. Zune-paketin asentaminen ei onnistunut.)
  • No Installation Media. (Asennustietoväline puuttuu.)
  • Can't find the media for installation package ".NET framework Runtime 2.0". It might be incomplete or corrupt. (.NET framework Runtime 2.0 -asennuspaketin tietovälinettä ei löydy. Se voi olla puutteellinen tai vioittunut.)
  • Virhekoodi 0x80070002

Jos saat jonkin näistä virhesanomista, Zune-ohjelmistoa ei asenneta. Nämä virheet voivat ilmetä, jos Zune-ohjelmiston asentamiseen vaaditaan ohjelmistokomponentteja tai -päivityksiä, jotka eivät ole saatavilla tietokoneessa tai jotka eivät sisälly ladattavaan peruspakettiin. Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

• Varmista, että tietokoneesi käyttöjärjestelmä on jokin seuraavista:
    • Windows 7 ja Windows 8 (kaikki versiot)
    • Windows Vista (kaikki versiot)
    • Windows XP, jossa Service Pack 3 (Home, Professional, Tablet PC tai Media Center Edition 2005, jossa Rollup Update 2)

Huomautus Zune musiikki + video -ohjelmisto ei toimi Windows XP SP3:a aiemmissa Windowsin versioissa, Windows XP:n missään 64-bittisessä versiossa tai Windows Serverin missään versiossa.

• Mac OSX, jossa Windows 7:ää tai Windows Vistaa ajava Boot Camp
  • Varmista, että tietokoneesi täyttää seuraavat vähimmäisvaatimukset:
    • 256 megatavua RAM-muistia
    • Näytönohjain, jossa on 64 megatavua RAM-muistia (RAM-näyttömuistia, VRAM) ja DirectX 9.0b
    • Microsoft Internet Explorer 6 tai uudempi

Täydellinen luettelo järjestelmävaatimuksista on ohjeaiheessa Zune musiikki + video -ohjelmiston järjestelmävaatimukset.

• Tarkista päivitykset. Siirry Microsoft Update -sivustoon ja valitse Tarkista päivitykset.
  • Asenna Zune-ohjelmisto uudelleen Microsoftin Korjaa-ratkaisulla. Vahvista, että sinulla on järjestelmänvalvojan oikeuden ohjelmiston asentamiseen, ja suorita sitten seuraava Korjaa-ratkaisu.

Valitse Korjaa tämä ongelma -linkki. Valitse sitten Suorita Tiedoston lataaminen -valintaikkunassa ja noudata ohjatun toiminnon vaiheita.

Korjaa tämä ongelma
Microsoft Fix it 50577

Huomautuksia:

• Ohjattu toiminto voi olla vain englanniksi, mutta automaattikorjaus toimii kuitenkin myös Windowsin muissa kieliversioissa.
  • Jos et nyt käytä sitä tietokonetta, jota ongelma koskee, voit tallentaa automaattikorjauksen muistitikulle tai CD-levylle ja suorittaa sen myöhemmin tietokoneessa, jota ongelma koskee.

Virhe: System updates required. (Järjestelmäpäivityksiä vaaditaan.)

Asentaessasi Zune-ohjelmistoa saatat saada yhden seuraavista virhesanomista:

System updates required. (Järjestelmäpäivityksiä vaaditaan.)

Zune software installation can't continue until you've installed one or more required updates. (Zune-ohjelmiston asennus ei voi jatkua, ennen kuin asennat yhden tai useamman vaaditun päivityksen.)

Windows Update must be updated to run this program. (Windows Update on päivitettävä tämän ohjelman suorittamiseksi.)

System updates required. (Järjestelmäpäivityksiä vaaditaan.)

Zune software installation can't continue until you've installed one or more required updates. (Zune-ohjelmiston asennus ei voi jatkua, ennen kuin asennat yhden tai useamman vaaditun päivityksen.)

Version 3.1 of Windows Installer is required to run this program. (Tämän ohjelman suorittamiseen vaaditaan Windows Installer -ohjelman versio 3.1.)

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=101231

Tämä ongelma ilmenee, kun Windows Update ei ole käytössä. Voit korjata ongelman automaattisesti seuraavalla ohjatulla ratkaisutoiminnolla. Aloita ohjattu toiminto valitsemalla alla oleva linkki.

Verkon ohjattu ratkaisutoiminto
Verkon ohjattu ratkaisutoiminto
Tämän ongelman ratkaisemiseksi on saatavilla vaiheittainen ratkaisu.

Jos ohjattu toiminto ei toimi, yritä asentaa järjestelmäpäivitykset Microsoft Update -sivustosta.

• Windows 8, Windows 7 ja Windows Vista

Hae Windows 8:n, Windows 7:n tai Windows Vistan uusimmat päivitykset siirtymällä Microsoft Knowledge Base -artikkeliin 949104 ja asentamalla Windows Update -agentti.

Huomautus: Jos käytössäsi on Windows 7:n ennakkoversio (koontiversio 7600 tai sitä aiempi), sinun on päivitettävä käyttöjärjestelmä julkaisuversioon. Voit tarkistaa Windows-versiosi täällä.

• Windows XP

Hae Windows XP:n viimeisimmät päivitykset siirtymällä Microsoft Update -sivustoon.

Jos Windows Update on poissa käytöstä, se on asennettava manuaalisesti. Lisätietoja on Microsoft Knowledge Base -artikkelissa 949104.

Virhe: Microsoft Update is required. (Microsoft Update vaaditaan.)

Asentaessasi Zune-ohjelmistoa saatat saada yhden seuraavista virhesanomista:

• Microsoft Update is required. (Microsoft Update vaaditaan.)
  • Microsoft Update is required in order to check for updates. (Microsoft Update vaaditaan päivitysten tarkistamiseen.) Click the link below to get more information about Microsoft Update and to add it to your system. (Lue lisätietoja Microsoft Updatesta ja lisää se järjestelmääsi valitsemalla alla oleva linkki.)
  • Virhekoodi: 0x80248015

Ratkaise ongelma näiden vaiheiden avulla:

1. Siirry Microsoft Update -sivustoon.
  2. Tarkista päivitykset. Asenna mahdolliset tärkeät päivitykset.
  3. Lataa tai asenna Zune-musiikki- ja video-ohjelmisto ja Zune-soittimen ohjelmisto uudelleen.

Virhe: 0x80070656

Asentaessasi Zune musiikki + video -ohjelmistoa saatat saada seuraavan virhesanoman:

INSTALLATION FAILED (Asennus epäonnistui)

Setup must stop because the required package 'Zune' failed to install. (Asentaminen keskeytetään, koska vaaditun Zune-paketin asennus epäonnistui.)

Error opening installation log file. (Virhe asennuksen lokitiedoston avaamisessa.) Verify that the specified log file location exists and that you can write to it. (Varmista, että määritetty lokitiedoston sijainti on olemassa, ja että siihen voi kirjoittaa.)

Virhekoodi: 0x80070656

Ratkaise ongelma näiden vaiheiden avulla:

1. Windows 8: Kirjoita aloitusnäytössä Suorita ja valitse oikeanpuoleisen valikon Sovellukset-kohdasta Suorita. Kirjoita C:\Program Files\Zune Aloita haku -ruutuun ja paina Enter-näppäintä.

Windows 7 tai Windows Vista: Valitse Käynnistä-painike ja kirjoita C:\Program Files\Zune Aloita haku -ruutuun ja paina Enter-näppäintä.

Windows XP: Valitse Start-painike, valitse Suorita, kirjoita C:\Program Files\Zune Aloita haku -ruutuun ja valitse OK.

Huomautus: "C:\Program Files" on Zune musiikki + video -ohjelmiston oletussijainti. Jos olet asentanut Zune-ohjelmiston toiseen sijaintiin, kirjoita se sijainti hakuruutuun.

2. Etsi Zune-ikkunassa tiedosto ZuneReboot.bin ja poista se.
  3. Lataa Zune-ohjelmisto ja asenna se uudelleen.

Zune-soittimen ohjelmiston päivittäminen ei onnistu