Zune-soittimessa tai Windows Phone 7:ssä on oletettua vähemmän tilaa

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun. Lisätietoja on Zunen lakkauttamiseen liittyvissä usein kysytyissä kysymyksissä.

Yleiskuvaus

Kun tarkistat tietokoneen Zune-ohjelmistolla Zune-soittimen tai Windows Phone 7:n kokonaistallennustilan, sitä on käytettävissä vähemmän kuin oletit.

Kun viet hiiren osoittimen varattua tilaa ja muuta sisältöä ilmaisevan palkin tummanharmaan osan päälle, varattuna on enemmän tilaa kuin oletit.

Huomautus Varattua tilaa ja muuta sisältöä ilmaiseva osio sisältää ladatut sovellukset ja pelit sekä sisällön, joka ladattiin toisista tietokoneista ja kopioitiin soittimeen tai puhelimeen. Muu mediasisältö, kuten musiikki, videot ja kuvat, on eritelty tallennustilapalkkiin tyypin mukaan. Tässä on esimerkki, joka ilmaisee musiikin:

Huomautus Oma vapaan tilan määräsi ei välttämättä ole sama kuin näissä esimerkeissä. Lisäksi Zunen ja Windows Phonen tilapalkit saattavat näyttää hieman erilaisilta.

Ongelma saattaa johtua jostakin seuraavasta syystä:

• Olet muuttanut synkronointisuhdetta tietokoneen ja Zune-soittimen tai Windows Phone 7:n välillä.
  • Muutit synkronointisuhdetta jollain muulla tietokoneella. Lisäksi Zune-ohjelmisto ei tunnista tai hallitse laitteessasi jo olevaa mediasisältöä.
  • Liitit Zune-soittimen tai Windows Phone 7:n toiseen tietokoneeseen ja yritit synkronoida sisältöä ohjelmistosta laitteeseen vieraana.
  • Vaihdoit laitteen synkronointiasetuksen Kaikki-asetuksesta Valitsemani kohteet -asetukseen.
  • Laitteelle on varattu enemmän tilaa kuin haluat.
  • Soittimeen tai puhelimeen on asennettu liikaa sovelluksia tai pelejä.