Zune musiikki + video -ohjelmiston lataaminen tai asentaminen uudelleen

Yleiskuvaus

Zune musiikki + video -ohjelmiston lataaminen tai asentaminen

Zune musiikki + video -ohjelmisto on maksuton. Se tarvitaan sisällön synkronoimiseen tietokoneesta Windows Phoneen.

Zune musiikki + video -ohjelmiston lataaminen tai asentaminen

Lataa ja tallenna Zune-ohjelmistopaketin uusin versio. Se onnistuu napsauttamalla tätä.

Zune-ohjelmiston asentaminen toiseen tietokoneeseen

Jos haluat asentaa ohjelmiston tietokoneeseen, jolla ei ole Internet-yhteyttä, suorita seuraavat vaiheet:

1. Lataa ja tallenna Zune-ohjelmistopaketin uusin versio tietokoneella, jolla on Internet-yhteys. Se onnistuu napsauttamalla tätä.
  2. Kopioi tiedostot siirrettävään tallennuslaitteeseen (kiintolevy, CD, DVD tai USB-muistitikku), ja kopioi tiedostot tallennuslaitteesta tietokoneeseen, jolla ei ole Internet-yhteyttä. Asenna sitten ohjelmisto.

Lisätietoja Zune-palvelujen käyttämisestä sijainnin mukaan on Zune-ohjelmiston ja palvelujen saatavuussivulla.

Zune-ohjelmiston poistaminen ja asentaminen uudelleen

Zune-ohjelmiston voi poistaa ja asentaa uudelleen kahdella tavalla, automaattisesti ja manuaalisesti.

Automaattinen tapa

Kaikki Windows 8 -versiot

Poista Zune-ohjelmisto ja asenna se uudelleen automaattisesti valitsemalla Tunnista ja korjaa tämä ongelma -linkki alta. Valitse sitten Suorita Tiedoston lataaminen -valintaikkunassa ja noudata ohjatun toiminnon vaiheita.

Tunnista ja korjaa tämä ongelma

Microsoft Fix it 20059

Huomautuksia

• Ohjattu toiminto voi olla saatavilla vain englanniksi. Automaattikorjaus toimii kuitenkin myös Windowsin muissa kieliversioissa.
  • Jos et nyt käytä sitä tietokonetta, jota ongelma koskee, voit tallentaa automaattikorjauksen muistitikulle tai CD-levylle. Suorita se sitten tietokoneessa, jota ongelma koskee.

Jos tämä korjausratkaisu ei toiminut, varmista, ettei tietokoneessasi ole ohjelmien (kuten Zunen) asentamista häiritseviä ongelmia. Jatka sitten seuraamalla alla olevia vaiheita. Tämän voit tehdä siirtymällä Korjaa ongelmia, kun asennus tai ohjelman poistaminen ei onnistu -sivulle.

Kaikki Windows 7-, Windows Vista- ja Windows XP -versiot

Automaattinen tapa

Poista Zune-ohjelmisto ja asenna se uudelleen automaattisesti valitsemalla Tunnista ja korjaa tämä ongelma -linkki. Valitse sitten Suorita Tiedoston lataaminen -valintaikkunassa ja noudata ohjatun toiminnon vaiheita.

Tunnista ja korjaa tämä ongelma

Microsoft Fix it 50577

Huomautuksia

• Ohjattu toiminto voi olla saatavilla vain englanniksi. Automaattikorjaus toimii kuitenkin myös Windowsin muissa kieliversioissa.
  • Jos et nyt käytä sitä tietokonetta, jota ongelma koskee, voit tallentaa automaattikorjauksen muistitikulle tai CD-levylle. Suorita se sitten tietokoneessa, jota ongelma koskee.

Jos tämä korjausratkaisu ei toiminut, varmista, ettei tietokoneessasi ole ohjelmien (kuten Zunen) asentamista häiritseviä ongelmia. Jatka sitten seuraamalla alla olevia vaiheita. Tämän voit tehdä siirtymällä Korjaa ongelmia, kun asennus tai ohjelman poistaminen ei onnistu -sivulle.

Manuaalinen tapa

Suorita Zune-ohjelmiston puhdas asennus seuraavasti:

Vaihe 1: Poista Zune-ohjelmiston asennus

Windows 8, Windows 7 tai Windows Vista

1. Varmista, että Zune-soitinta tai -puhelinta ei ole yhdistetty tietokoneeseen.
  2. Avaa Ohjauspaneelissa Ohjelmat ja toiminnot.
    Windows 7 tai Windows Vista: Napsauta Käynnistä-painiketta, kirjoita Aloita haku -ruutuun appwiz.cpl ja paina sitten Enter-näppäintä.
    Windows 8: Kirjoita aloitusnäytössä Poista asennettu ohjelma, valitse oikeassa paneelissa Asetukset ja sitten Poista asennettu ohjelma.
  3. Valitse Muuta sovellusta tai poista se -ikkunassa Zune, ja valitse Poista asennus.
  4. Poista Zune-ohjelmisto valitsemalla Kyllä.
  5. Jos Muuta sovellusta tai poista se -ikkunan luettelossa on jokin seuraavista ohjelmistoista, poista ne tietokoneesta:
    • Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0
    • Windows Driver Package – Microsoft WPD
    • Windows Media Format 11 SDK
    • Windows Portable Devices

Huomautus Jos saat virhesanoman, jonka mukaan ohjelmien väliset riippuvuudet estävät ohjelmiston poiston, älä poista kyseistä ohjelmistoa. Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0 ja Windows Driver Package – Microsoft WPD asennetaan automaattisesti Zunen asentamisen yhteydessä. Jos Windows Media Format 11 SDK:n on oltava asennettuna, voit asentaa ohjelmiston uudelleen MSDN Windows Media Developer Centre -sivustosta Zune-ohjelmiston asentamisen jälkeen.

1. Avaa kansio C:\Program files.
  2. Etsi Zune-kansio, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista.

Windows XP

1. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Suorita, kirjoita appwiz.cpl ja valitse sitten OK.
  2. Valitse Lisää tai poista sovellus -ikkunassa Zune, ja valitse sitten Poista.
  3. Poista Zune-ohjelmisto valitsemalla Kyllä.
  4. Jos Lisää tai poista sovellus -ikkunan luettelossa näkyy jokin seuraavista ohjelmistoista, poista ne tietokoneesta:
    • Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0
    • Windows Driver Package – Microsoft WPD
    • Windows Media Format 11 SDK
    • Windows Portable Devices

Huomautus Jos saat virhesanoman, jonka mukaan ohjelmien väliset riippuvuudet estävät ohjelmiston poiston, älä poista kyseistä ohjelmistoa. Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0 ja Windows Driver Package – Microsoft WPD asennetaan automaattisesti Zunen asentamisen yhteydessä. Jos Windows Media Format 11 SDK:n on oltava asennettuna, voit asentaa ohjelmiston uudelleen MSDN Windows Media Developer Center -sivustosta Zune-ohjelmiston asentamisen jälkeen.

5. Avaa kansio C:\Program files.

Huomautus Jos ohjelmien luettelo ei tule näkyviin, valitse Näytä tämän kansion sisältö.

6. Etsi Zune-kansio, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista.

Vaihe 2: Tyhjennä Windowsin tilapäiskansio

Tyhjennä Windowsin tilapäiskansio seuraavasti:

1. Valitse Käynnistä-painike, valitse Suorita, kirjoita %temp% ja valitse OK.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Valitse Valitse kaikki.
  4. Valitse Tiedosto ja sen jälkeen Poista. Saat seuraavan sanoman:

Haluatko varmasti siirtää nämä kohteet roskakoriin?

5. Valitse Kyllä.

Vaihe 3: Asenna Zune-ohjelmisto uudelleen

Asenna Zune-ohjelmisto uudelleen napsauttamalla tätä.

Huomautus Sinun on oltava kirjautuneena tietokoneeseen tilillä, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet.

Asennuksen aikana ohjelmisto pyytää liittämään Zune-soittimen tai puhelimen uudelleen tietokoneeseen. Kun ohjelmiston asennus on valmis, joudut ehkä antamaan Microsoft-tilisi tiedot uudelleen.