Xbox Music -kaupan virheellisten tietojen ilmoittaminen

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun. Lisätietoja on Zunen lakkauttamiseen liittyvissä usein kysytyissä kysymyksissä.

Yleiskuvaus

Jos löydät Xbox Music -kaupasta (tunnetaan myös nimellä Zune-kauppapaikka) sisältöä, joka ei näytä tai kuulosta oikealta, kirjoita ongelman kuvaus Microsoft-yhteisön keskustelupalstalle. Kun näemme kirjoituksesi, aloitamme ongelman korjaamisen viipymättä.

Raportoitavien tietojen tyyppejä

Tässä on lista ongelmista, jollaisia voimme korjata:

• kirjoitusvirheet esittäjän nimessä, albumin nimessä tai kappaleen nimessä
  • väärä albumi, video tai elokuva
  • häiriöt äänessä (esimerkiksi jos kappale katkea liian aikaisin tai myöhään, tai jos sait väärän kappaleen)
  • virheelliset oikeudet (esimerkiksi jos voit esikatsella, mutta et ostaa mediasisältöä, voit ostaa, mutta et esikatsella mediasisältöä, voit ladata, mutta et suoratoistaa sisältöä, tai voit suoratoistaa, mutta et ladata sisältöä)
  • virheellinen julkaisupäivämäärä
  • ongelmat elokuva-arvostelussa tai esittäjän biografiassa
  • väärälle esittäjälle laitetut raidat tai albumit
  • puuttuvat raidat tai sekavat raitalistaukset, kuten raitojen järjestys 1, 3, 2, 5, 4
  • puuttuvat jaksot tai sekavat jaksolistaukset, kuten jaksojen järjestys 1, 2, 6, 4, 5
  • virheellinen ikäraja
Kirjoituksen luominen Microsoft-yhteisön keskustelupalstalle

Huomautus Tarvitset Microsoft-tilin, jotta voit julkaista Microsoft-yhteisön keskustelupalstalla. Jos sinulla ei ole Microsoft-tiliä, rekisteröidy käyttäjäksi.

1. Siirry Microsoft-yhteisön Zune-keskustelupalstalle.
  2. Valitse sivun ylälaidasta Ask a question (Kysy kysymys).
  1. Kirjoita sitten asiasi ja valitse Ask (Kysy).
  2. Siirryt sivulle, jolla on luettelo saman tyyppisistä kysymyksistä tai kommenteista. Jos haluat jatkaa, selaa sivua alas ja valitse Post your question (Julkaise kysymyksesi).

Jos julkaiset kysymystä ensimmäistä kertaa, sinun täytyy kirjautua sisään Microsoft-tiliäsi käyttäen, luoda näyttönimi ja hyväksyä sen jälkeen säännöt.