Soittoluetteloiden luominen ja mukauttaminen Smart DJ -toiminnolla

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun. Lisätietoja on Zunen lakkauttamiseen liittyvissä usein kysytyissä kysymyksissä.

Tässä artikkelissa

Smart DJ -toiminto luo automaattisesti soittoluetteloita kokoelmasi minkä tahansa albumin, esittäjän tai kappaleen perusteella. Soittoluettelot luodaan kokoelmassasi olevasta musiikista. Jos sinulla on Zune Music Pass- tai Xbox Music Pass -tilaus, voit myös luoda Smart DJ -soittoluetteloita Zune-kauppapaikan valikoiman musiikista. Voit myös luoda Smart DJ -soittoluetteloita ja synkronoida niitä Zune-soittimeen tai Windows Phone -puhelimeen.

Smart DJ -sekoituksen käynnistäminen

Omasta kokoelmasta

1. Avaa Zune musiikki + video -ohjelmisto ja valitse näytön vasemmasta yläreunasta Kokoelma.
  2. Napsauta kokoelmasi mitä tahansa kappaletta, albumia tai esittäjää hiiren kakkospainikkeella, ja valitse Toista Smart DJ -miksi. Voit myös valita Smart DJ -kuvakkeen, joka tulee näkyviin albumia osoitettaessa.

Quickplay-toiminnolla

1. Avaa Zune musiikki + video -ohjelmisto ja valitse näytön vasemmasta yläreunasta Quickplay.
  2. Valitse mikä tahansa ruutu, johon on merkitty Smart DJ ruudun alaosaan, muiden lukittujen kohteiden alapuolelle.
  3. Jos et ole vielä tehnyt sitä, valitse Lisää esittäjä tai tämä kuvake:

Aloita Smart DJ -soittoluettelo antamalla kokoelmastasi minkä tahansa esittäjän nimi. Valitse sitten Toista Smart DJ -miksi -kuvake.

Zune Music Pass- tai Xbox Music Pass -tilaajille

Jos sinulla on Zune Music Pass tai Xbox Music Pass, voit käynnistää esittäjäpohjaisia Smart DJ -miksejä oman kokoelmasi lisäksi Zune-kauppapaikan valikoimasta. Smart DJ -miksin käynnistäminen Zune-kauppapaikasta:

1. Käynnistä Zune musiikki + video -ohjelmisto ja valitse näytön vasemmasta yläreunasta Kauppapaikka.
  2. Etsi haluamasi esittäjä, kappale tai albumi, ja käynnistä miksi valitsemalla Smart DJ -kuvake.

Kun käynnistät Smart DJ -miksin ja kappaleiden toisto aloitetaan, näet Smart DJ -kappaleluettelon Nyt toistetaan -näytössä. Jos poistut tästä näytöstä ja haluat palata siihen, valitse näytön oikeassa alakulmassa oleva Nyt toistetaan -kuvake.

Smart DJ -miksin toistamista jatketaan niin kauan kuin Smart DJ löytää samanlaisia kappaleita. Ohjeet Smart DJ -miksin tallentamisesta soittoluetteloksi ovat alla.

Smart DJ -soittoluetteloiden luominen

Smart DJ -soittoluettelon luominen omasta kokoelmasta

1. Napsauta kokoelmassasi – tai Kauppapaikassa, jos sinulla on Zune Music Pass tai Xbox Music Pass – mitä tahansa kappaletta, esittäjää tai albumia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Create Smart DJ playlist (Luo Smart DJ -soittoluettelo).

Huomautus Jos hakusi ei tuota tuloksia, yritä uudelleen. Tämä voi tarkoittaa sitä, että valitulla kappaleella ei ole tarpeeksi metadataa (tietoja) osuman luomiseksi.

2. Nimeä soittoluettelo.
  3. Jos haluat Smart DJ -toiminnon päivittävän soittoluettelon uusilla valinnoilla, valitse valintaruutu Automatically refresh this playlist periodically (Päivitä tämä soittoluettelo automaattisesti säännöllisin väliajoin).
  4. Tallenna soittoluettelo valitsemalla OK.

Kuunneltavan Smart DJ -sekoituksen tallentaminen

1. Jos et vielä ole Nyt toistetaan -näytöllä, valitse Nyt toistetaan -kuvake minkä tahansa Zune-ohjelman näytön oikeasta alakulmasta.
  1. Valitse Tallenna soittoluetteloksi Nyt toistetaan -luettelon alaosassa.
  2. Nimeä soittoluettelosi ja valitse OK. Löydät uuden Smart DJ -soittoluettelon kokoelmasi Soittoluettelo-sarakkeen Smart DJ -kohdasta.

Smart DJ -soittoluettelon luominen esittäjän perusteella Zune-kauppapaikassa

Huomautus Tarvitset Zune Music Pass- tai Xbox Music Pass -tilauksen.

1. Käynnistä Zune-ohjelmisto.
  2. Valitse Kauppapaikka näytön yläosasta ja sen jälkeen Musiikki. Etsi sitten haluamasi esittäjän sivu.
  3. Valitse Smart DJ -kuvake.
  4. Valitse Nyt toistetaan -näytössä Tallenna soittoluettelona.

Smart DJ -soittoluettelot Zune-ohjelmistossa

Valitse Kokoelma näytön vasemmasta yläosasta. Valitse Musiikki ja sen jälkeen Soittoluettelot näytön oikeasta yläkulmasta. Soittoluettelosi näkyvät vasemmassa sarakkeessa Smart DJ -kohdassa.

Smart DJ -soittoluettelon synkronoiminen jonkin laitteen kanssa

1. Käynnistä Zune-ohjelmisto ja valitse Kokoelma näytön yläosassa.
  2. Napsauta näytön yläosassa oikealla olevaa kohtaa Musiikki ja sitten Soittoluettelot.
  3. Valitse Smart DJ -soittoluettelo vasemmasta sarakkeesta ja vedä se näytön vasemmassa alakulmassa olevan Laite-kuvakkeen päälle.

Smart DJ:n käyttäminen Zune HD -laitteessa

Voit käynnistää Smart DJ -miksin Zune HD -soittimessa eri tavoin riippuen siitä, onko sinulla Zune Music Pass tai Xbox Music Pass.

• Voit luoda miksin musiikkikokoelmastasi. Toimi näin:
    1. Etsi kappale, esittäjä tai albumi musiikkikokoelmastasi.
    2. Pidä kohdetta painettuna ja valitse Toista Smart DJ -miksi. Voit myös napauttaa Smart DJ -kuvaketta esittäjän sivulla.
  • Jos sinulla on Zune Music Pass tai Xbox Music Pass ja olet langattoman verkon alueella, voit luoda suoratoistettavan Smart DJ -miksin, joka sisältää musiikkia Kauppapaikan valikoimasta. Toimi näin:
    1. Napauta Kauppapaikkaa soittimessa ja etsi kappale, esittäjä tai albumi.
    2. Pidä kohdetta painettuna ja valitse Toista Smart DJ -miksi. Voit myös napauttaa Smart DJ -kuvaketta esittäjän sivulla.
  • Jos sinulla on Zune Music Pass tai Xbox Music Pass, mutta et halua sisällyttää Kauppapaikan kappaleita miksiin, ota langaton yhteys pois käytöstä. Toimi näin:
    1. Valitse soittimesi aloitusvalikossa Asetukset ja sen jälkeen Langaton. Tässä näet, onko yhteys käytössä vai poissa käytöstä.
    2. Jos yhteys on käytössä, poista se käytöstä napauttamalla Langaton-valintaa uudelleen.

Smart DJ -soittoluetteloiden mukauttaminen

Smart DJ -soittoluetteloiden mukautusvaihtoehdot:

• Automaattinen päivitys: Tämä asetus luo automaattisesti uuden kappaleluettelon. Jos soittoluettelossasi on Valitsemani kohteet -synkronointisuhde Zune-laitteesi kanssa, Smart DJ -soittoluettelo päivitetään automaattisesti Zune-laitteeseen seuraavan kerran, kun synkronoit sen kokoelmaasi.
  • Soittoluettelon kesto: Tämä asettaa soittoluettelosi toistumaan tietyn ajan tai sisältämään tietyn määrän kappaleita. Soittoluettelossa voi olla jopa 100 kappaletta ja se voi olla jopa 500 minuuttia pitkä.

Automaattisen päivityksen tai Soittoluettelon keston asetusten muuttaminen

1. Valitse Zune musiikki + video -ohjelmiston näytön vasemmasta yläreunasta Kokoelma.
  2. Napsauta näytön yläosassa oikealla olevaa kohtaa Musiikki ja sitten Soittoluettelot.
  3. Valitse jokin Smart DJ -soittoluettelo ja sen jälkeen Muokkaa soittoluetteloa tai Päivitä näytön oikeasta alakulmasta.
  1. Jos olet muokkaamassa soittoluetteloasi, anna uudet asetukset ja valitse OK. Jos päivitit soittoluetteloasi, Zune päivittää kyseisen luettelon kappaleet automaattisesti.

Smart DJ:n käyttäminen Quickplay-toiminnolla

Quickplay-toiminnon avulla voit lukita suosikkimusiikkiasi ja soittoluetteloita yhdelle näytölle, mistä pääset niihin helposti käsiksi.

Smart DJ -soittoluettelon lukitseminen Quickplay-toimintoon

1. Avaa Zune-ohjelmisto ja valitse näytön vasemmasta yläreunasta Kokoelma.
  2. Valitse Musiikki ja sitten Soittoluettelot näytön oikeasta yläkulmasta.
  3. Etsi Smart DJ -soittoluettelosi vasemmasta sarakkeesta muiden soittoluetteloidesi joukosta.
  4. Napsauta soittoluetteloa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Lukitse Quickplay-toimintoon.
  5. Kun seuraavan kerran menet Quickplay-sivullesi, näet Smart DJ -soittoluettelosi lukittuna näytölle.

Smart DJ -soittoluettelon luominen Quickplay-toiminnosta

Voit luoda kokoelmasi kappaleisiin perustuvia Smart DJ -sivuja suoraan Quickplay-näytöltä. Toimi näin:

1. Avaa Zune-ohjelmisto ja valitse Quickplay.
  2. Etsi Smart DJ -paikkamerkinnät muiden paikkamerkintöjesi joukosta.
  3. Valitse jokin Smart DJ -ruutu, jossa ei ole soittoluetteloa.
  4. Anna jonkun kokoelmassasi olevan esittäjän nimi ja vahvista. Kun seuraavan kerran avaat Quickplayn ja valitset uuden Smart DJ -soittoluettelosi nimen, näet uuden soittoluettelon.