Zunen käyttämät verkkoportit

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun.

Yleiskuvaus

Jos käytössäsi on reititin, joka toimii palomuurilaitteena, tai tietokoneessa on käytössä palomuuriohjelma, sinun on ehkä määritettävä tietyt verkkoportit palomuuriin, jotta Zune-ohjelmiston yhteydet toimivat oikein.

Jotta voit jakaa mediasisältöä tietokoneessa olevasta Zune-ohjelmistosta Xbox 360 -konsoliin, seuraavassa taulukossa lueteltujen porttien on oltava käytettävissä.

Portti Protokolla
1900 UDP
2869 TCP
3074 TCP/UDP
10243 TCP
10280 UDP
10281 UDP
10282 UDP
10283 UDP
10284 UDP
15740 TCP

Tietoja palomuurin, reitittimen tai yhdyskäytävän porttiasetusten määrittämisestä voit katsoa kyseisen laitteen ohjeista.