Minecraft: Pocket Editionin mukautettujen hahmografiikoiden hankkiminen

Minecraft: Pocket Editionin hahmoille on nyt saatavana mukautettuja hahmografiikoita. Voit ladata peliin uusia hahmografiikoita tai lisätä itse mukauttamiasi hahmografiikoita.

Grafiikan luominen tai valitseminen

Eri sivustoissa, kuten osoitteessa minecraftskinstudio.com, on erilaisia hahmografiikoita, joista voit valita mieleisesi, kuten myös editori, jonka avulla voit räätälöidä hahmografiikkaa haluamaksesi. Voit valita valmiin tai luoda oman hahmografiikan.

Grafiikan lataaminen Windows Phoneen

Kun olet luonut tai valinnut uuden hahmografiikan, sinun on siirrettävä se Windows Phone -laitteeseen:

1. Etsi mobiililaitteellasi hahmografiikan valinta- tai luomissivulta Lataa (Download)- tai Tallenna (Save) -vaihtoehto.
  2. Valitse Tallenna, kun sinua pyydetään avaamaan tai tallentamaan tiedosto.
  3. Tiedosto tallennetaan oletusarvoisesti Ladatut tiedostot -kansioon. Varmista, että tiedostonimen tunniste on .png.

Hahmografiikan lisääminen Minecraft: Pocket Editioniin

Voit lisätä hahmografiikan Minecraft: Pocket Editioniin ja käyttää sitä seuraavasti:

1. Käynnistä Minecraft: Pocket Edition.
  2. Valitse päävalikon oikeassa alakulmassa oleva Options (Asetukset) -kuvake.
  3. Valitse vasemmalla puolella oleva Skins (Hahmografiikat) -kuvake ja sen jälkeen Browse skin (Selaa hahmografiikoita).
  4. Siirry Ladatut tiedostot -kansioon tai siihen kansioon, johon .png-tiedoston puhelimessa tallensit.
  5. Jatka valitsemalla uusi hahmografiikka.

Kun seuraavan kerran lataat pelin tai aloitat uuden pelin, hahmosi käyttää uutta hahmografiikkaa.

Vianmääritys

Jos hahmografiikan lisäämisessä peliin on ongelmia, Minecraftin yhteisösivulta saat apua ja tietoja.