Windows Phone 8:n radion käyttäminen

Kuunteluelämyksen mukauttaminen

Radion avulla voit luoda mukautettuja asemia lempiesittäjiesi ja -musiikkisi perusteella. Toimintaohjeet:

Radioaseman luominen

1. Napauta Xbox Music -ruutua tai sovellusluettelon kohtaa Xbox Music.
  2. Sipaise vasemmalle tai oikealle Kokoelma-ruutuun ja valitse esittäjä, albumi tai kappale.
  3. Voit myös napauttaa kohdetta, painaa sitä pitkään, napauttaa Luo radioasema ja sitten napauttaa Ok.

Jos olet kuuntelemassa kappaletta, voit myös valita Nyt toistetaan -ruudusta Lisää (ellipsikuvake näytön oikeassa alakulmassa). Napauta Luo radioasema ja sitten Ok.

Radioaseman kiinnittäminen Käynnistä-valikkoon

1. Napauta Xbox Music -ruutua tai sovellusluettelon kohtaa Xbox Music.
  2. Sipaise vasemmalle tai oikealle Kokoelma-ruutuun ja valitse sitten Radio.
  3. Napauta asemaa, paina sitä pitkään ja napauta sitten Kiinnitä aloitusnäyttöön.

Radioaseman poistaminen

1. Napauta Xbox Music -ruutua tai sovellusluettelon kohtaa Xbox Music.
  2. Sipaise vasemmalle tai oikealle Kokoelma-ruutuun ja valitse sitten Radio.
  3. Napauta asemaa, paina sitä pitkään, napauta Poista ja napauta sitten Ok.