Xbox Videon videokokoelman hallinta Windows Phone 8:ssa

Yleiskuvaus

Kun lisäät tai poistat kokoelmasi videoita käyttämällä Windows 8:n Xbox Video -sovellusta, Xbox Video -sivustoa tai Windows Phone 8:n Xbox Video -sovellusta, muutokset päivitetään kaikkiin laitteisiisi.

Videon poistaminen kokoelmasta

Kun poistat videon, tiedosto poistetaan kokoelmasta, puhelimesta ja kaikista muista Xbox-sovelluksista. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Napauta Xbox Video -ruutua tai sovellusluettelon kohtaa Xbox Video.
  2. Avaa poistettava video.
  3. Valitse Lisää (ellipsikuvake) ja napauta sitten Asetukset.
  4. Napauta Remove episode from collection (Poista jakso kokoelmasta) tai Remove video from collection (Poista video kokoelmasta). Napauta sitten Poista.

Ostetun sisällön palauttaminen puhelimeen

Saatavilla olevien ostettujen videoiden (lukuun ottamatta vuokravideoita) palauttaminen Windows Phone 8:aan:

1. Napauta Collection (Kokoelma)-, New TV (Uudet TV-ohjelmat)-, New movies (Uudet elokuvat)- tai Spotlight (Valokeilassa) -kohdassa Lisää (ellipsikuvake). Napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Restore purchases (Palauta ostettu sisältö).