Mobiililaitteiden Minecraft: Pocket Edition -sovelluksen ohje

Minecraft on nyt saatavilla moniin eri mobiililaitteisiin (mukaan lukien Windows Phone sekä iOS- ja Android-laitteet). Sovelluksen ohjeet vaihtelevat käytettävän laitteen mukaan.

• Jos tarvitset ohjeita Windows Phonen Minecraft: Pocket Editionin käyttämiseen, siirry Windows Phone -kauppaan tai ota yhteyttä Xbox-tukeen.
  • Jos tarvitset ohjeita Minecraft: Windows 10 Edition Betan, Minecraft: Xbox One Editionin tai Minecraft: Xbox 360 Editionin käyttämiseen, ota yhteyttä Xbox-tukeen.
  • Jos tarvitset ohjeita Minecraftin Java- tai Linux-version (PC/Mac) käyttämiseen, siirry Mojangin tukisivulle.
  • Jos tarvitset ohjeita Minecraft Realmsin käyttämiseen, siirry Mojangin tukisivulle.
  • Jos tarvitset ohjeita Apple iOS -laitteiden Minecraft: Pocket Editionin käyttämiseen, siirry iTunes-kauppaan.
  • Jos tarvitset ohjeita Android-laitteiden Minecraft: Pocket Editionin käyttämiseen, siirry Google Play -kauppaan.
  • Jos tarvitset ohjeita Minecraft: PlayStation 3 Editionin, PlayStation 4 Editionin tai PS Vita Editionin käyttämiseen, siirry PlayStationin tukisivulle.

Minecraftin pelaaminen eri laitteiden ja alustojen välillä

Minecraft: Pocket Editionia voi pelata samassa verkossa olevien muiden Pocket Editionia käyttävien laitteiden kesken. Verkkopelaaminen tai alustojen välinen pelaaminen ei ole mahdollista Xbox-konsolien tai Minecraftin muiden versioiden kanssa.

Huomautus Minecraft: Xbox 360 Editionia voi pelata vain toisten Xbox 360 -konsolien kanssa Xbox Livessä, ja Xbox One -versiota voi pelata verkossa vain toisten Xbox One -konsolien kanssa. Alustojen välinen pelaaminen ei ole mahdollista eri Xbox-konsolien tai Minecraftin muiden versioiden kanssa.