Xbox Musicin datankäytön vähentäminen Windows Phone 8:ssa

Datakiintiön liian nopean käytön välttäminen

Matkapuhelinverkon datayhteyden välityksellä voit pitää yhteyttä ympäri maailmaa, kun et käytä Wi-Fi-yhteyttä. Musiikkia toistamalla voit kuitenkin käyttää datakiintiösi nopeasti loppuun, jos et ole varovainen.

Yksi tapa välttää odottamaton datankäyttö on määrittää Xbox Music käyttämään vain Wi-Fi-yhteyttä.

Säädä Xbox Music -sovelluksen asetuksia seuraavasti:

1. Napauta Xbox Music -ruutua tai sovellusluettelon kohtaa Xbox Music.
  2. Sipaise vasemmalle tai oikealle Kokoelma-ruutuun ja valitse esittäjä, albumi tai kappale.
  3. Valitse Lisää (ellipsikuvake näytön oikeassa alakulmassa) ja napauta sitten Asetukset.
  4. Määritä Käytä matkapuhelinverkon datayhteyttä -asetukseksi Ei käytössä.

Huomautus Valitse musiikin suoratoiston välttämiseksi Näytä suoratoistomusiikki kokoelmassani -asetukseksi Ei käytössä. Voit edelleen selata Xbox Music -kaupan sisältöä ja ladata kappaleita.