Windows Phone 8.1:n Xboxin julkaisutiedot

Xbox Musiciin ja Xbox Videoon on ajoittain saatavissa päivityksiä Windows Phone -kaupasta. Alla on tietoja Xbox Music- ja Xbox Video -sovellusten uusimmista versioista.

Ratkaisut

Xbox Music Windows Phone 8.1:ssa

Asenna Windows Phone 8.1:n Xbox Music -sovellus

Music-sovelluksen version 2.6.224.0 (julkaistu 27.8.2014) ominaisuudet ja tiedot:

• Näet nyt uskomattomat esittäjien kuvat ja visualisoinnit, kun toistat musiikkia tapahtumaruudussa Windows Phone 8.1 Updatella (versiolla 8.10.14141.167 tai sitä uudemmalla).
  • Albumeiden kansien pitäisi nyt näkyä entistä luotettavammin kaikilla sovelluksen alueilla, kun tiedostoissa on ID3-tunnisteiden versioon V2.3 tai sitä vanhempiin versioihin perustuvaa upotettua kuvitusta, ja kaikissa kaupan sisällöissä.
  • Korjasimme myös useita merkittäviä virheitä, tavoitteena
    • suorituskyvyn ja sivujen latautumisen parantaminen
    • sovellusten odottamattoman sulkeutumisen estäminen
    • muistin käytön vähentäminen, mikä vähentää sovellusten keskeytysten ja lopetusten määrää moniajon aikana
    • soittolistojen monistusongelmien korjaaminen
    • Viimeksi toistetut -toiminnon tapahtumien poistaminen.

Music-sovelluksen version 2.6.186.0 (julkaistu 8.8.2014) ominaisuudet ja tiedot:

• Suosikkikappaleiden toiston aloittaminen on uuden Viimeksi toistetut -toiminnon ansiosta nyt entistä helpompaa.
  • Uuden Windows Phone 8.1 -päivityksen myötä Lasten nurkkaukseen on lisätty musiikin tuki, minkä ansiosta lapsesi voivat toistaa musiikkia huoletta.
  • Sovelluksen käynnistäminen ja siinä liikkuminen erityisesti kappaleiden, esittäjien ja albumisivujen välillä on nyt huomattavasti nopeampaa.
  • Korjasimme myös useita merkittäviä virheitä, muun muassa seuraavat:
    • Albumeiden kansien ja metatietojen luotettavuus (täydennetään myöhemmin)
    • Sovellusten odottamaton sulkeutuminen ja mustat näytöt
    • Soittolistojen satunnaistoisto voidaan nyt aloittaa mistä tahansa (ei vain ensimmäisen sadan kappaleen joukosta).

Music-sovelluksen version 2.6.155.0 (julkaistu 18.7.2014) ominaisuudet ja tiedot:

• Voit ladata kokoelmasi, etenkin kokoelmaluettelot ja esittäjien tiedot, entistä nopeammin.
  • Kokoelmaluettelon ja esittäjäluetteloiden vieritys on entistä tasaisempaa.
  • Kun puhelin latautuu, sovellus synkronoi mahdollisuuksien mukaan pilvikokoelmasi kanssa.
  • Viestintätoimintoja on parannettu, sillä kokoelma luodaan ja synkronoidaan pilveen.
  • Korjasimme myös useita virheitä! Niihin kuuluvat muun muassa seuraavat merkittävät ongelmat:
    • Paikallisissa MP3-soittimissa oleva albumin kansi ei näy (tai se näkyy väärin Xbox Music -kokoelman version mukaan).
    • Soittolistan vieritys nykii, ja vieritys näyttää kestävän ikuisesti.
    • Liian vähän kappaleita ja kaksoiskappaleita sisältävän kokoelman satunnaistoistossa ilmenee ongelmia.
    • Uudet musiikkikohteet näkyvät kahdesti tai eivät ollenkaan.

Music-sovelluksen version 2.6.123.0 (julkaistu 2.7.2014) ominaisuudet ja tiedot:

• Sovelluksen käyttäytymistä heikoissa yhteysolosuhteissa on parannettu.
  • Latausvirheiden käsittelyä on parannettu niin, että viestejä on entistä harvemmin ja ne ovat entistä selkeämpiä.
  • Kun puhelin latautuu, sovellus päivittää kokoelmasi taustalla muisti- tai SD-kortilta.
  • Korjattu 70 toimintaan liittyvää virhettä, muun muassa seuraavat merkittävät ongelmat:
    • Soittolistat tai soittolistan kohteet monistettiin odottamatta.
    • Lataamista ei jatkettu verkkoyhteyden katkeamisen ja palautumisen jälkeen.
    • Ostetut kappaleet ilmestyivät kokoelmaan kaksi kertaa.
    • Näyttöön tuli ilmoitus musiikin hakemisesta, vaikka muutoksia ei ollut.

Music-sovelluksen version 2.5.3991.0 (julkaistu 18.6.2014) ominaisuudet ja tiedot:

• Sovelluksen käytön jatkaminen ja selaaminen on nyt hieman nopeampaa.
  • Jos kappaletta ei voi toistaa, näyttöön tulee entistä hyödyllisempi virhesanoma.
  • Yhteystilojen käsittelyä on parannettu.
  • Korjattu ongelma, jossa albumin kantta ei näytetty, jos soittoluettelon kappaleet eivät olleet kokoelmassasi.
  • Vakautta on parannettu luetteloita vieritettäessä ja sovellusta Cortanasta käynnistettäessä.
  • Sisällön synkronointi käynnistetään taustalla sovelluspäivitysten jälkeen.

Music-sovelluksen version 2.5.3965.0 (julkaistu 10.6.2014) ominaisuudet ja tiedot:

• Kappaleluettelo vierii entistä nopeammin.
  • Voit nyt lisätä toistojonoon yli sata kappaletta! Tämä tarkoittaa, että sekoitustoiminnolla voit tehdä kuunteluelämyksestäsi entistä monipuolisemman.
  • Sovellukset ja kiinnitetyt ruudut tukevat mukautettuja taustoja ja teemavärejä.
  • Esittäjien taidetaustakuvat latautuvat nyt entistä tasaisemmin.
  • Kokoelmassa jo ennestään olevat kappaleet voidaan nyt ostaa.

Music-sovelluksen version 2.5.3929.0 (julkaistu 23.5.2014) ominaisuudet ja tiedot:

• Voit vaihtaa kappaleita pyyhkäisemällä albumin kantta Nyt toistetaan -näytössä.
  • Käyttöliittymän asettelua on muutettu lisätilan tekemiseksi sisällölle.
  • Pieniä ohjelmointivirheitä on korjattu.

Music-sovelluksen version 2.5.3884.0 (julkaistu 9.5.2014) ominaisuudet ja tiedot:

• Kappaleessa siirtyminen on nyt mahdollista! Voit siirtyä haluamaasi kohtaan liu'uttamalla kappaleen tilanneilmaisinta Nyt toistetaan -näytössä.
  • Sulavammat eteen- tai taaksepäinkelausanimaatiot.
  • Käyttöliittymäkorjauksia, jotka parantavat sisällön näkyvyyttä.
  • Korjattu ongelma, jonka vuoksi kappaleita poistettiin virheellisesti soittoluetteloista.
  • Korjattu ongelmat, joiden vuoksi sovellus sulkeutui odottamatta.

Music -sovelluksen version 2.5.2842.0 (julkaistu 25.4.2014) ominaisuudet ja tiedot:

• Useita vakauskorjauksia, mukaan lukien monet raportoiduista mustan näytön virhetiloista.
  • Täydellinen Cortana-integrointi, mukaan lukien soittoluetteloiden toistaminen nimen perusteella.
  • Käyttöliittymän hienosäätöjä, jotka parantavat animaatioita ja siirtymiä näkymien välillä.
  • Selkeämmät viestit virhetilanteissa, esimerkiksi kun kokoelmassa on sisältöä, jota ei voi toistaa.

Music -sovelluksen version 2.5.1330.0 (julkaistu 14.4.2014) ominaisuudet ja tiedot:

• Xbox Musicin ensimmäinen Windows Phone 8.1 -versio

Windows Phone 8.1:n Xbox Video

Asenna Windows Phone 8.1:n Xbox Video -sovellus

Video-sovelluksen version 2.6.205.0 (julkaistu 18.8.2014) keskeisimpiä päivityksiä:

• Sovellus käynnistyy entistä nopeammin, suoratoistettujen, ladattujen ja henkilökohtaisten videoiden toisto on entistä nopeampaa.
  • Käyttöalueen valvontaan ja latausrajoitusongelmiin liittyvät virhesanomat ovat entistä tarkempia.
  • Hakutuloksia on parannettu.

Video-sovelluksen version 2.6.181.0 (julkaistu 31.7.2014) keskeisimpiä päivityksiä:

• Koko näytön tilan painike on korjattu, ja se on taas käytettävissä toiston aikana.
  • Korjasimme useita sisällön palauttamiseen liittyviä ongelmia:
    • Toiston jatkamisen jälkeen ilmeni nykimistä.
    • Joissakin tapauksissa toistoa jatkettiin muutama sekunti keskeytyskohdan jälkeen.
    • Keskeytyskohta unohtui, kun tekstitys otettiin käyttöön ja poistettiin käytöstä.
  • Muita korjauksia:
    • Joitakin omia videoita ei voitu poistaa.
    • Joissakin tapauksissa ostohistorian palauttaminen ei palauttanut kaikkia kohteita.
    • Joidenkin kausipassien tapauksessa latauslisenssin hankkimisessa ilmeni ongelmia.

Video-sovelluksen version 2.6.154.0 (julkaistu 18.7.2014) keskeisimpiä päivityksiä:

• Omien video-, elokuva- ja TV-ohjelmakokoelmien lataamista on nopeutettu.
  • Vanhentuneet ladatut vuokraelokuvat poistetaan nyt automaattisesti levytilan vapauttamiseksi.
  • Muita virheenkorjauksia.

Video-sovelluksen version 2.6.115.0 (julkaistu 2.7.2014) keskeisimpiä päivityksiä:

• Joissakin tapauksissa vuokra-ajan päättymisilmoituksissa näkyi väärä aika.
  • Jotkin asiakkaat näkivät omia elokuvia tai TV-ohjelmia toistettaessa virhesanoman ”This content is currently unavailable for streaming. Please download to your device to view.” (Tätä sisältöä ei tällä hetkellä voi suoratoistaa. Lataa sisältö laitteeseen sen katsomista varten.).

Video-sovelluksen version 2.5.3989.0 (julkaistu 18.6.2014) keskeisimpiä päivityksiä:

• Jotkin asiakkaat näkivät kokoelmansa sijaan loputtoman ”Ladataan…”-sanoman.
  • Joissakin tilanteissa televisio-ohjelmien ja elokuvien tiedot eivät latautuneet.

Video-sovelluksen version 2.5.3962.0 (julkaistu 6.6.2014) keskeisimpiä päivityksiä:

• Alkunäytön Xbox Video -ruutu tukee nyt mukautettuja taustakuvia ja teemavärejä ilman kolmansien osapuolten sovelluksia.
  • Selvitimme ja korjasimme edellisen version telemetriatietojen avulla vakausongelman, joka viimeisen 30 päivän aikana aiheutti 75 % ilmoitetuista sovelluksen odottamattomista sulkeutumisista.
  • Jotkin ladatut sisällöt eivät olleet käytettävissä pelaamiseen, kun puhelin oli offline-tilassa (esimerkiksi puhelimesta ei ollut Internet-yhteyttä tai puhelin oli lentokonetilassa).
  • Tietyt taustalla ilmenneet ajoitusongelmat saattoivat aiheuttaa virheen, joka esti lisensoidun sisällön lataamisen.
  • Käyttöjärjestelmän kautta suoratoistoon siirtymisen jälkeen jotain ladattua sisältöä ei voitu toistaa.
  • Sovellus sulkeutui odottamatta suuren määrän jaksoja sisältävän TV-sarjan ostamisen jälkeen.
  • Toiston jatkamisen jälkeen ilmeni nykimistä ja kuvataajuuden vaihtelua.
  • Lajityypit-kohdassa olevat TV-sarjojen linkit viittasivat TV-sarjan väärän kauden tietosivuihin.
  • Ajoittain ilmeni ongelma, jossa elokuvien ja TV-ohjelmien kokoelmat näyttivät joskus tyhjiltä, kun puhelin oli offline-tilassa.
  • Joissakin tapauksissa ostetut elokuva- ja TV-ohjelmasisällöt eivät näkyneet käyttäjän kokoelmassa.
  • Useita lokalisointiin liittyviä ongelmia.

Video-sovelluksen version 2.5.3929.0 (julkaistu 23.5.2014) keskeisimpiä päivityksiä:

• Korjattiin useiden käyttäjien mainitsema, kaupan arvosteluihin liittyvä ongelma, jossa sovellus lakkasi välittömästi toimimasta, kun se käynnistettiin Windows Phone 8.0 -päivityksen jälkeen. Ongelman toistaminen oli hankalaa, joten sovellukseen lisättiin useita houkuttimia ongelman syiden selvittämiseksi.
  • Vuokra-ajan päättymiseen liittyviä virheilmoituksia on parannettu.
  • Ladattuja elokuvia offline-tilassa toistettaessa ilmenevä ongelma on korjattu.
  • Korjattu useita lokalisointiin liittyviä ongelmia.
  • Korjattu ongelma, jossa Xbox Video -kokoelmat näyttivät tyhjiltä päivityksen tai uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Video-sovelluksen version 2.5.3886.0 (julkaistu 13.5.2014) keskeisimpiä päivityksiä:

• Pieniä korjauksia ja parannuksia.

Video-sovelluksen version 2.5.1388.0 (julkaistu 14.4.2014) keskeisimpiä päivityksiä:

• Xbox Videon ensimmäinen Windows Phone 8.1 -versio