Xbox Musicin vianmääritys Windows Phone 8.1:ssä

Jos sinulla on Xbox Musicin käyttöön liittyvä ongelma Windows Phone 8.1:ssä, se saattaa liittyä sovellusvirheeseen tai virheellisiin asetuksiin.

Ratkaisut

Voit ratkaista Xbox Musicin ongelmat kokeilemalla seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Varmista, että sinulla on Musiikki-sovelluksen uusin versio
Varmista, että sovelluksesta on asennettu uusin versio. Voit tehdä tämän napauttamalla Kauppa-ruutua ja valitsemalla sitten Lisää (…), asetukset ja tarkista päivitykset.

Huomautus asetukset-kohdan valintojen mukaan tarvitset ehkä Wi-Fi-yhteyden sovelluspäivitysten asennusta varten.

Ratkaisu 2: Varmista, että sinulla on Windows Phone -ohjelmiston uusin versio
Käyttöjärjestelmään julkaistaan ajoittain päivityksiä ominaisuuksien ja toimintojen parantamiseksi. Voit tarkistaa, käytätkö Windows Phone -käyttöjärjestelmän uusinta versiota, napauttamalla asetukset-ruutua ja valitsemalla sitten puhelimen päivitys ja tarkista päivitykset.

Ratkaisu 3: Tarkista Xbox Music Pass -tilauksen tila ja laitteen rekisteröinti

1. Jos käytät Xbox Music Pass -tilausta, tarkista, onko se ajan tasalla. Voit tarkistaa Music Pass -tilauksesi tilan kirjautumalla sisään tiliisi ja napauttamalla tai napsauttamalla Subscriptions (Tilaukset) -kohdassa Xbox Music.
  2. Varmista, että puhelimesi on rekisteröity Xbox Music -palveluun. Voit tarkistaa tämän kirjautumalla sisään tiliisi, napauttamalla tai napsauttamalla Manage devices (Hallitse laitteita) ja sitten napauttamalla tai napsauttamalla Manage Xbox Music devices (Hallitse Xbox Music -laitteita). Jos Windows Phone -laitettasi ei ole luettelossa, sinun on ehkä lisättävä se. Lisätietoja Windows Phone -puhelimen lisäämisestä on ohjeaiheessa Laitteiden liittäminen Xbox Music Pass -tilaukseen musiikin synkronointia varten.

Ratkaisu 4: Käynnistä puhelin uudelleen
Voit käynnistää puhelimen uudelleen painamalla virtapainiketta, kunnes laite sammuu. Jos puhelin ei vastaa, paina virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta samanaikaisesti 10 sekunnin ajan.

Ratkaisu 5: Tarkista, että puhelimen aika ja päivämäärä on asetettu oikein

1. Pyyhkäise aloitusnäytössä vasemmalle sovellusluetteloon ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta päivämäärä + kellonaika.
  3. Jos Määritä automaattisesti -asetuksena on Käytössä, poista asetus käytöstä napauttamalla sitä.
  4. Määritä Aikavyöhyke-, Päivämäärä- ja Aika-kentät manuaalisesti.
  5. Yritä käyttää Xbox Musicia puhelimessa uudelleen.

Huomautus Jos ostit puhelimen verkkokaupasta, joka myy kansainvälisiä puhelimia, olet ehkä saanut puhelimesta kansainvälisen version. Tässä tapauksessa sinun on ehkä määritettävä päivämäärä muodossa päivä/kuukausi/vuosi eikä kuukausi/päivä/vuosi.

Ratkaisu 6: Virhekoodit
Jos ongelma jatkuu, voit saada virhekoodin. Jos näet virhekoodin, voit hakea sen virhe- ja tilakoodien hakutyökalulla ja etsiä tietoja ongelman ratkaisemiseksi.

Ratkaisu 7: Palauta puhelimen oletusasetukset
Palauttamalla Windows Phone -puhelimen asetukset palautat puhelimen samaan tilaan kuin missä se oli, kun käynnistit sen ensimmäisen kerran. Kaikki omat sisältösi poistetaan, ja puhelimen oletusasetukset palautetaan. Jos päätät palauttaa puhelimen oletusasetukset, sinun kannattaa sitä ennen varmuuskopioida sovellukset, tekstiviestit ja valokuvat pilvessä olevalle Microsoft-tilillesi. Lisätietoja tästä on ohjeaiheessa Puhelimen oletusasetusten palauttaminen.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Musicin vianmääritys Windows Phone 8.1:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?