Xbox Videon vianmääritys Windows Phone 8.1:ssä

Jos sinulla on Xbox Videon käyttöön liittyvä ongelma Windows Phone 8.1:ssä, se saattaa liittyä sovellusvirheeseen tai virheellisiin asetuksiin.

Ratkaisut

Voit ratkaista Xbox Videon ongelmat kokeilemalla seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Varmista, että sinulla on Video-sovelluksen uusin versio

Varmista, että sovelluksesta on asennettu uusin versio. Voit tehdä tämän napauttamalla Kauppa-ruutua ja valitsemalla sitten Lisää (…), asetukset ja tarkista päivitykset.

Huomautus asetukset-kohdan valintojen mukaan tarvitset ehkä Wi-Fi-yhteyden sovelluspäivitysten asennusta varten.

Ratkaisu 2: Varmista, että sinulla on Windows Phone -ohjelmiston uusin versio

Käyttöjärjestelmään julkaistaan ajoittain päivityksiä ominaisuuksien ja toimintojen parantamiseksi. Voit tarkistaa, käytätkö Windows Phone -käyttöjärjestelmän uusinta versiota, napauttamalla asetukset-ruutua ja valitsemalla sitten puhelimen päivitys ja tarkista päivitykset.

Ratkaisu 3: Käynnistä puhelin uudelleen

Voit käynnistää puhelimen uudelleen painamalla virtapainiketta, kunnes laite sammuu. Jos puhelin ei vastaa, paina virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta samanaikaisesti 10 sekunnin ajan.

Ratkaisu 4: Tarkista, että puhelimen aika ja päivämäärä on asetettu oikein

1. Pyyhkäise aloitusnäytössä vasemmalle sovellusluetteloon ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta päivämäärä + kellonaika.
  3. Jos Määritä automaattisesti -asetuksena on Käytössä, poista asetus käytöstä napauttamalla sitä.
  4. Määritä Aikavyöhyke-, Päivämäärä- ja Aika-kentät manuaalisesti.
  5. Yritä käyttää Xbox Videota puhelimessa uudelleen.

Huomautus Jos ostit puhelimen verkkokaupasta, joka myy kansainvälisiä puhelimia, olet ehkä saanut puhelimesta kansainvälisen version. Tässä tapauksessa sinun on ehkä määritettävä päivämäärä muodossa päivä/kuukausi/vuosi eikä kuukausi/päivä/vuosi.

Ratkaisu 5: Virhekoodit

Jos ongelma jatkuu, voit saada virhekoodin. Jos näet virhekoodin, voit hakea sen virhe- ja tilakoodien hakutyökalulla ja etsiä tietoja ongelman ratkaisemiseksi.

Ratkaisu 6: Palauta puhelimen oletusasetukset

Palauttamalla Windows Phone -puhelimen asetukset palautat puhelimen samaan tilaan kuin missä se oli, kun käynnistit sen ensimmäisen kerran. Kaikki omat sisältösi poistetaan, ja puhelimen oletusasetukset palautetaan. Jos päätät palauttaa puhelimen oletusasetukset, sinun kannattaa sitä ennen varmuuskopioida sovellukset, tekstiviestit ja valokuvat pilvessä olevalle Microsoft-tilillesi. Lisätietoja tästä on ohjeaiheessa Puhelimen oletusasetusten palauttaminen.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.