Xbox Videon katsominen Windows Phone 8:ssa

Kun ostat tai vuokraat elokuvan tai TV-ohjelman Xbox Videosta, se on saatavilla kokoelmassasi ja seuraa mukanasi kaikissa näytöissä. Voit katsoa sitä Windows 8.1:ssä, Windows RT 8.1:ssä, Xbox Onessa, Xbox 360:ssä, Windows Phone 8:ssa tai osoitteessa video.xbox.com.

Windows Phone 8

Lataa Xbox Video -sovellus Windows Phone -kaupasta. Tämän sovelluksen avulla voit ostaa ja vuokrata videoita ja valita niistä Windows Phone 8:ssa katsottavaksi tavallisen tarkkuuden version tai teräväpiirtoversion.

Osta tai vuokraa kerran, katso milloin ja missä haluat

Voit vuokrata tai ostaa elokuvan tai TV-ohjelman yhdessä laitteessa ja katsoa sen missä tahansa laitteessa, jossa on Xbox Video (kuten Xbox One, Xbox 360, Windows 8.1 -tietokone, Windows RT 8.1 -taulutietokone tai Windows Phone 8) tai osoitteessa video.xbox.com.

Huomautus Kun siirryt laitteesta toiseen, varmista, että kirjaudut sisään sillä Microsoft-tilillä, jota käytit videon ostamisessa.

Siirrettävät kirjanmerkit

Siirrettävillä kirjanmerkeillä et koskaan hävitä kohtaa, johon jäit videossa, kun siirryt laitteesta toiseen. Siirrettävien kirjanmerkkien avulla voit aloittaa ostetun tai vuokratun videon katsomisen yhdessä laitteessa, siirtyä toiseen laitteeseen ja jatkaa katselua juuri siitä, mihin jäit.