Virhe 8300300B ilmenee, kun synkronoit iTunes-musiikin tai -videon Windows Phone 8:aan Windows Phone -työpöytäsovelluksella

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität synkronoida iTunes-musiikki- tai -videokirjaston Windows Phone 8:aan Windows Phone -työpöytäsovelluksella:

8300300B

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Poista sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen

Poista Windows Phone -työpöytäsovelluksen asennus, asenna sovellus uudelleen ja yritä uudelleen.

Ratkaisu 2: Palauta oletuskirjastot

Yritä palauttaa oletuskirjastot ja sitten synkronoida iTunes-tilisi uudelleen.

Huomautus Tämä toimenpide ei vaikuta kirjastoissa oleviin tietoihin.

1. Käynnistä Resurssienhallinta (Windows 7:ssä Windowsin Resurssienhallinta).
  2. Valitse vasemmasta ruudusta Kirjastot. Jos Kirjastot ei ole luettelossa, valitse näytön yläosassa olevasta valikosta Näytä. Varmista, että Siirtymisruutu-valikon Näytä kirjastot -valintaruutu on valittuna.
  3. Valitse kaikki kirjastot (Tiedostot, Kuvat, Musiikki ja Videot), napsauta hiiren kakkospainiketta ja valitse Poista.
  4. Valitse vasemmasta ruudusta Kirjastot, napsauta hiiren kakkospainiketta ja valitse sitten Palauta oletuskirjastot.

Tällöin kirjastot luodaan uudelleen. Kaikkien kirjastokansioissa olevien tietojen pitäisi nyt olla käytettävissä Resurssienhallinnan (tai Windowsin Resurssienhallinnan) kirjastojen kautta.

Ratkaisu 3: Synkronoi Windowsin kirjastoista

Jos et pysty synkronoimaan iTunes-kirjastosta, mutta pystyt synkronoimaan Windowsin kirjastoista, kokeile seuraavaa:

1. Siirry Resurssienhallinnalla (Windows 7:ssä Windowsin Resurssienhallinnalla) iTunes-kirjastokansioon.
  2. Napauta tai napsauta Sisällytä kirjastoon -kohdan vieressä olevaa nuolta ja valitse sitten Musiikki tai Video. Musiikki- tai videotiedostot lisätään Windows Phone -työpöytäsovellukseen.
  3. Käynnistä Windows Phone -työpöytäsovellus uudelleen ja yritä uudelleen.

Ratkaisu 4: Synkronointivirheiden vianmääritys

Lisätietoja Windows Phonen ja iTunesin välisten synkronointivirheiden vianmäärityksestä on ohjeaiheessa Windows Phonen ja iTunesin välisten synkronointivirheiden korjaaminen (Windows).

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.