Virhe 0x80151006 ilmenee, kun yrität käyttää Games for Windows Liveä

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja -sanoman yrittäessäsi käyttää Games for Windows Liveä:

Error: Can't connect to Live. The logon error code is 0x80151006. (Yhteyden muodostaminen Liveen ei onnistu. Kirjautumisvirheen koodi on 0x80151006.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että Microsoft-tilisi kelpaa, mutta sitä ei ole liitetty Games for Windows Live -tiliin.

Ratkaisu

Sinun on luotava uusi Games for Windows Live -tili. Lisätietoja on ohjeaiheessa Games for Windows Live -tilin määrittäminen.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.