Virhe 80070002 ilmenee, kun yrität asentaa Games for Windows Kauppapaikka -sovellusta tietokoneeseen

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun.

Ongelma

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität asentaa Games for Windows Kauppapaikka -sovellusta tietokoneeseen:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. (Xbox Live -profiileja ei valitettavasti voi ladata juuri nyt.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
Virhekoodi: 80070002

Tämä saattaa tarkoittaa, että Games for Windows Kauppapaikka -sovelluksen määrittämistä varten lataamassasi Xliveredist.msi-tiedostossa on ilmennyt ongelma.

Tärkeää Nämä ratkaisut toimivat vain silloin, jos näet tämän virhesanoman ja -koodin tietokoneessa, kun yrität asentaa Games for Windows Kauppapaikkaa. Jos näet tämän sanoman Xbox-konsolissa, siirry virhekoodien hakuun ja tee haku saamallasi virhekoodilla. Jos näet tämän virhekoodin, kun yrität asentaa Zune-ohjelmistoa tietokoneeseen, perehdy ohjeaiheeseen Et voi asentaa Zune-ohjelmistoa tietokoneeseen tai päivittää sitä tai et voi päivittää Zune-soitinohjelmistoa.

Ratkaisut

Voit ratkaista ongelman siirtymällä kansioon, johon tallensit Xliveredist.msi-tiedoston, ja poistamalla tiedoston. Lataa tiedosto sitten uudelleen ja yritä asentamista uudelleen.

Jos sama virhe toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.