Virhesanoma Error: The profile could not be signed in to Live (Virhe: Profiilia ei voitu kirjata sisään Liveen) ilmenee, kun yrität kirjautua sisään Games for Windows Liveen

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhesanoman, kun yrität kirjautua sisään Games for Windows Liveen:

Error: The profile could not be signed in to Live (Virhe: Profiilia ei voitu kirjata sisään Liveen)

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Tietokoneesi ei ole yhteydessä Internetiin.
  • Microsoft-tilissäsi on ongelma.

Ratkaisu

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

• Ratkaisu 1: Varmista, että tietokoneesi on yhteydessä Internetiin
    Varmista, että tietokoneesi on yhteydessä Internetiin avaamalla verkkosivu selaimessasi.
  • Ratkaisu 2: Varmista, että voit kirjautua sisään Microsoft-tiliisi
    Ratkaise ongelma varmistamalla, että voit kirjautua sisään Microsoft-tiliisi. Voit tehdä tämän seuraavasti:
  1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
    Huomautus Jos olet unohtanut salasanasi tai kirjautuminen salasanalla ei onnistu, siirry salasanan palauttamisen sivulle.
  2. Ota muistiin mahdolliset virhesanomat.
  3. Kun olet ratkaissut mahdolliset virheet, vahvista Microsoft-tilisi tiedot. Tarkista esimerkiksi laskutustiedot tai Salasana ja suojaustiedot -kohdan tiedot.
  4. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
  5. Yritä kirjautua Xbox Liveen uudelleen.