Games for Windows Live -yhteysvirhe

Games for Windows Live -yhteysvirheen oireet

Jos saat virheen, kun yrität kirjautua sisään Games for Windows Live Kauppapaikkaan, kokeile alla olevia ratkaisuja.

Games for Windows Live -yhteysvirheet

Virhe: Yhteyden muodostaminen Live-palveluun ei onnistu

Yritä ratkaista ongelma seuraavalla tavalla:

1. Tarkista Games for Windows Live -palvelun tila.
  2. Kokeile tämän sivun ratkaisuja: Kirjautuminen Games for Windows Kauppapaikkaan ei onnistu.

Virhe: Live-jäsenyytesi ei kelpaa

Jos saat tämän virhesanoman, profiilissasi ei ole oikeaa Microsoft-tiliä tai salasanaa. Yritä ratkaista Games for Windows Live -yhteysvirhe tämän sivun ratkaisujen avulla: Kirjautuminen Games for Windows Kauppapaikkaan ei onnistu.

Virhe: Sinut kirjattiin ulos Livestä, koska toinen henkilö kirjautui sisään tiliäsi käyttämällä

Jos saat tämän virhesanoman, olet kirjautuneena profiiliisi toisella tietokoneella tai Xbox 360 -konsolilla. Sinut kirjataan ulos automaattisesti, jos kirjaudut sisään Games for Windows Liveen toisella tietokoneella tai konsolilla.

Virhe: Yhteyden muodostaminen Live-palveluun ei onnistu. Virhekoodi: 0x8015####

Virhekoodi

Lisätietoja

0x80150003
0x80151001
0x80151003
0x80151004
0x80151102
0x8015190E

Live-palvelu ei ole käytettävissä. Yritä myöhemmin uudelleen. Tarkista Games for Windows Live -palvelun tila.

0x80150007
0x8015000B
0x80150010
0x80151000

Games for Windows Live ei voi hakea verkkolaitteesi IP-osoitetta. Varmista, että olet valinnut oikean verkkolaitteen. Saat lisätietoja seuraavasta Microsoft Knowledge Base -artikkelista:
Ongelmia muodostettaessa yhteyttä Xbox Liveen Games for Windows -pelissä

0x80151006

Microsoft-tilisi kelpaa, mutta sitä ei ole liitetty Live-tiliin. Luo itsellesi Live-tili Microsoft-tilillä Liity Xbox Live -palveluun -sivulla.

0x80151007

Games for Windows Live on päivitettävä.

Siirry Game for Windows Kauppapaikkaan ja valitse Lataa.

0x80151103

Live-palvelu ei ole käytettävissä Microsoft-tilin vahvistamista varten. Yritä myöhemmin uudelleen.

0x80151105
0x8015190D

Tilisi on pantu jäähylle, etkä voi kirjautua Games for Windows Liveen. Lisätietoja on sivulla Games for Windows Live -tilin käyttörajoitukset.

0x80151106

Tälle tuoteavaimelle sallittujen Xbox Live -aktivointien määrä on ylitetty.