Virhesanoma Tietokoneesi ei täytä vähimmäisvaatimuksia ilmenee, kun yrität asentaa peliä tai sovellusta Windows-kaupasta

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhesanoman, kun yrität asentaa pelin tai sovelluksen Windows-kaupasta:

Tätä sovellusta ei valitettavasti voi asentaa, koska tietokoneesi ei täytä järjestelmävaatimuksia.

Tämä voi tarkoittaa, että tietokoneesi ei pysty käyttämään tiettyä peliä tai sovellusta. Saat tämän virhesanoman esimerkiksi siinä tapauksessa, että järjestelmäsi laitteisto ei täytä järjestelmän vähimmäisvaatimuksia.

Ratkaisu

Tarkistamalla pelin tai sovelluksen järjestelmävaatimukset saat selville, täyttääkö järjestelmäsi sen vähimmäisvaatimukset. Voit tarkistaa pelin tai sovelluksen vähimmäisjärjestelmävaatimukset sen Tiedot-välilehdestä Windows-kaupassa.

Huomautus Vain x86- ja x64-suorittimia tukevat pelit eivät ole yhteensopivia Windows RT -pohjaisten laitteiden kanssa. Jos kyseessä on Windows RT -pohjainen laite, varmista, että tuettujen suorittimien luettelossa on ARM-suoritin.