Xbox Musicin ja Xbox Videon sisällön suoratoistaminen konsolissa Toista laitteessa -toiminnon avulla

Yleiskuvaus

Toista laitteessa on Xbox Onen ja Xbox 360:n toiminto, jolla konsoli pystyy vastaanottamaan ja toistamaan yhteensopivista laitteista ja sovelluksista (mukaan lukien Xbox Video ja Xbox Music) suoratoistettua mediasisältöä.

Huomautus Toista laitteessa -toiminto on saatavilla vain DLNA-toisto-ominaisuuden sisältävissä laitteissa, kuten tietokoneissa ja joissain puhelimissa. Voit käyttää Toista laitteessa -toimintoa Xbox-konsolissa vain silloin, jos käytät Windows 8.1 -pohjaista tietokonetta tai laitetta.

Tällä sivulla ohjeet Xbox Musicin ja Xbox Videon sisällön suoratoistamiseen.

Vaatimukset

• Xbox One- tai Xbox 360 -konsoli, jossa Toista laitteessa -toiminto on käytössä.
  • Tietokone tai muu laite, jossa on Windows 8.1 sekä Xbox Music tai Xbox Video. Tämän tietokoneen tai laitteen on oltava samassa verkossa kuin konsoli.

Sisällön toistaminen konsolissa tietokoneen kautta

Alla on annettu ohjeet siihen, miten voit suoratoistaa mediasisältöä tietokoneen kautta Xbox Music- tai Xbox Video -sovelluksella. Näytetyt kuvat on otettu Xbox Music -sovelluksesta, mutta vaiheet ovat samat myös Xbox Video -sovelluksessa.

1. Käynnistä Xbox Music tai Xbox Video tietokoneessa.
  2. Valitse jokin tietokoneeseen tallennettu mediatiedosto (esimerkiksi kappale tai video).
  3. Sipaise näytön oikeasta reunasta kohti keskustaa ja valitse sitten Laitteet-oikopolku.
  4. Valitse Toista.
  5. Valitse laiteluettelosta konsolisi.
    Jos konsoli on päällä, sisällön toiston pitäisi alkaa.
Laitteet-paneeli on avattuna Xbox Musicissa, ja Xbox 360 on korostettu.

Xbox Onen tai Xbox 360:n lisääminen tietokoneen laiteluetteloon

Etkö näe konsoliasi tietokoneen laiteluettelossa? Voit lisätä sen alla olevien ohjeiden avulla.

1. Sipaise näytön oikeasta reunasta kohti keskustaa ja valitse sitten Asetukset.
  2. Valitse Muuta tietokoneen asetuksia.
  3. Valitse vasemman reunan siirtymisruudusta Tietokone ja laitteet.
  4. Valitse Laitteet.
  5. Lisää laite oikealle napsauttamalla plusmerkkiä (+).
  6. Valitse Xbox One- tai Xbox 360 -konsolisi.
    Huomautus Xbox-konsolin on oltava päällä ja yhteydessä Internetiin, jotta tietokoneesi voi löytää sen.

Jos konsolisi ei näy käytettävissä olevien laitteiden luettelossa, katso tietoja Toista laitteessa -toiminnon käyttöönotosta Xbox 360:ssä Xbox 360:n Toista laitteessa -toiminnon yleiskuvauksesta tai katso tietoja käyttöönotosta Xbox Onessa ohjeaiheesta Xbox One -konsolin toimintoasetusten muuttaminen.