Xbox SmartGlass -sovelluksen määrittäminen ja käyttö Windows-pohjaisessa laitteessa

Yleiskuvaus

Xbox SmartGlassin avulla voit käyttää Windows-laitettasi Xbox 360 -konsolisi kaukosäätimenä.

Xbox SmartGlass on ladattavissa Windows-kaupasta ilmaiseksi.

Xbox SmartGlassin järjestelmävaatimukset Windows-laitteissa

Xbox SmartGlassin käyttöön Windows-laitteissa tarvitset

• Windows 8.1:een, Windows RT:hen tai niitä uudempiin versioihin perustuvan taulutietokoneen tai tietokoneen
  • Microsoft-tilin ja siihen liitetyn Xbox Live -profiilin
  • Internet-yhteyden tai paikallisen verkkoyhteyden, jolla voit muodostaa yhteyden Xbox 360 -konsoliin.

Huomautus Xbox SmartGlassin suorituskyky vaihtelee verkon nopeuden ja taulutietokoneen tai tietokoneen suorituskyvyn mukaan.

Xbox SmartGlassin lataaminen ja asentaminen Windows-kaupasta

1. Avaa Windows-laitteen tai tietokoneen aloitusnäyttö.
  2. Valitse Windows-kauppa.
  3. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Haku-oikopolku.
  4. Hae SmartGlass.
  5. Etsi Windows-pohjaisen laitteesi tai tietokoneesi kanssa yhteensopiva Xbox SmartGlass ja valitse sitten Asenna.
  6. Asennuksen suorittamisen jälkeen aloitusnäyttöön ilmestyy Xbox SmartGlass -ruutu.