Windows 8:n ja Windows RT:n Xbox Games -palvelun vianmääritys

Jos Windows 8:n tai Windows RT:n Xbox Games -palvelussa ilmenee ongelmia, tämän sivun sisältämät tiedot voivat auttaa ongelmien ratkaisemisessa.

Pelit-sovelluksen käyttäminen

Pelit-sovelluksen mallinäytössä näkyy Xbox Games -kauppa.

Pelit-sovellus on asennettu valmiiksi Windows 8- ja Windows RT -tietokoneisiin. Jos Xbox Live -yhteyden muodostamisessa tai pelin toiminnassa on ongelmia, yritä ongelman korjaamista oheisten linkkien avulla, jotta pääset nauttimaan pelaamisesta.

Yhdistäminen

Yhdistäminen Xbox Liveen tietokoneella

Lue lisätietoja tietokoneen Xbox Live -yhteyden vianmäärityksestä.

Xbox Live -tilin käyttö Windowsin Xbox-pelejä pelattaessa

Lue lisätietoja Xbox Live -yhteyden muodostamisesta, kun pelaat Windowsin Xbox-pelejä.

Asentaminen ja vianmääritys

Games-sovelluksen asentaminen Windows 8:ssa

Lue lisätietoja Windows 8- tai Windows RT -tietokoneeseen valmiiksi asennetun Pelit-sovelluksen käynnistämisestä ja käyttämisestä.

Virhesanoma Tietokoneesi ei täytä vähimmäisvaatimuksia ilmenee, kun yrität asentaa pelin tai sovelluksen Windows-kaupasta

Lue, mitä pitää tehdä, jos saat virhesanoman siitä, ettei tietokoneesi täytä vähimmäisvaatimuksia.

Tietokonepelien suorituskyky- ja luotettavuusongelmien vianmääritys

Ota selvää, mitä tietokoneelle on tehtävissä, jos peli hidastelee tai jumittuu. Lue ohjeet Windows 8- tai Windows RT -tietokoneen Xbox-sovellusten suorituskyky- ja vakausongelmien vianmääritykseen.

Ongelmien vianmääritys sovelluksen avulla

Lue, mitä pitää tehdä, jos sovellusten käyttämisessä on ongelmia, ja miten voit ratkaista ongelmat itse.

Ota selvää, mistä saat Windows 8:n Xbox Games -palvelun tukitietoja

Xbox tarjoaa tietoja ja tukea Microsoftin julkaisemille Xbox Games on Windows 8 -nimikkeille. Kaikki Windows-kaupassa myytävät pelit eivät ole Microsoftin julkaisemia tai Xbox Games on Windows 8 -nimikkeitä.

Games on Windows Live -pelien yleisiä tukitietoja on ohjeaiheessa Tietokonepelien suorituskyky- ja luotettavuusongelmien vianmääritys.

Jokaisen Windows-kaupasta ostettavan pelin mukana on linkki julkaisijan asiakastukisivustoon. Löydät nämä tiedot pelin yleiskatsauksen välilehdestä Windows-kaupassa. Linkin teksti ja sen sijainti vaihtelevat julkaisijan mukaan.

Pelin Yleiskuvaus-mallinäyttö, jossa voi asentaa, pelata, pyytää lisätietoja ja käyttää tukea

Kun olet löytänyt pelin julkaisijan tukilinkin, sitä napsauttamalla näet yhteys- ja tukitiedot.

Maksut ja laskutus

Maksutavan muokkaaminen Windows-kaupassa ja laskutushistorian tarkastelu

Lue lisätietoja siitä, kuinka voit lisätä, päivittää tai vaihtaa maksutavan Windows-kaupan ostoksia varten.