Virhe c00d1198 tai xc00d1198 ilmenee, kun käytät Xbox-sovelluksia

Näet seuraavat virhekoodit tai -sanomat, kun käytät Xbox-sovellusta:

c00d1198

xc00d1198

Can't connect right now. Please try again later. (Yhdistäminen ei onnistu juuri nyt. Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tämä voi tarkoittaa, että verkkoyhteys on katkennut tai että Internet-yhteyttä ei voi muodostaa.

Huomautus Jos kohtaat tämän virheen, kun käytät Windows Media Playeria, perehdy ohjeaiheeseen Windows Media Player -virhe C00D1198.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Varmista, että olet yhteydessä Internetiin.

Voit tarkistaa tietokoneen Internet-yhteyden perehtymällä ohjeaiheeseen Internet-yhteysongelmien vianmääritys.

Ratkaisu 2: Tarkista reititin ja salasana.

Toimi näin:

1. Varmista, että reititin on käytössä.
  2. Käynnistä reititin uudelleen. Irrota virtajohto reitittimestä, odota 30 sekuntia ja liitä virtajohto reitittimeen.
  3. Tarkista, että reititin toimii oikein. Tarkistus edellyttää reitittimen ohittamista. Liitä tietokone suoraan Internet-tukiasemaan (kuten modeemiin). Siirry sitten tietokoneellasi Xbox Live -sivustoon ja tarkista, toimiiko Internet-yhteys. Jos voit muodostaa yhteyden ilman reititintä, reititin ei ehkä toimi oikein.
  4. Varmista, että käyttämäsi tilin salasana on oikein. Anna verkon salasana, verkkoavain tai salauslauseke uudelleen.

Ratkaisu 3: Tarkista reitittimen määritykset.

• Varmista, että reitittimen SSID on asetettu lähetystilaan.
  • Jos langaton reititin on asetettu hyväksymään vain MAC-osoitteita käyttävät asiakkaat, soittimen MAC-osoite on lisättävä reitittimen asiakasluetteloon.
  • Varmista, että tukiasema tai reititin, johon yhteys muodostetaan, on DHCP-palvelin. (Varmista myös, että DHCP on käynnissä.)
  • Yritä varata laitteellesi IP-osoite reitittimessä.
  • Jos käytät WEP-salattua verkkoa, tarkista, onko se WEP Shared (Jaettu WEP)- vai WEP Open (Avoin WEP) -tilassa. Varmista, että reitittimessä lueteltu tila vastaa sitä tilaa, jota laite on määritetty käyttämään.
  • Jos reitittimessä on Turbo G-, G-only- tai B-only-tila, yritä käyttää reititintä Mixed-tilassa. Mixed-tila yhdistää kaikki tilat, joissa reititin voi toimia.
  • Jos reitittimessä on QoS-asetus, varmista, että se ei ole käytössä.
  • Jos verkossasi on käytössä WPA TKIP+AES tai WPA2 TKIP+AES, yritä käyttää vain WPA TKIP:tä, WPA AES:ää tai WPA2 AES:ää.

Ratkaisu 4: Tarkista järjestelmäpäivitykset.

Kun langaton tai langallinen yhteys on jälleen muodostettu, tarkista Microsoft Update -sivustosta, onko tarjolla tärkeitä päivityksiä. Yritä onnistuneen päivityksen jälkeen käyttää Xboxia Windows-sovelluksessa.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.