Virhe c00d11cd ilmenee, kun käytät Xbox-sovellusta Windows 8- tai Windows 8.1 -tietokoneessa

Näet seuraavan sanoman ja jonkin seuraavista virheistä, kun käytät Xbox-sovellusta tietokoneella.

Yritä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, tarkista ohjeet osoitteesta www.xbox.com/support.

c00d11cd

x0c00d11cd

Tämä saattaa viitata asennusongelmaan tai määrittämättömään virheeseen.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Asenna ja suorita Windows-kaupan sovellusten vianmääritysohjelma

Windows-kaupan sovellusten vianmääritysohjelma pystyy automaattisesti tunnistamaan ja korjaamaan tietyt tietokoneessa olevien Xbox-sovellusten ongelmat.

Ratkaisu 2: Tarkista, että käytät varmasti oikeaa tietokonetta tai laitetta

Varmista, että toistat sisältöä laitteella, joka sisältää tiliasetuksesi, eikä käytössä ole toinen tietokone.

Ratkaisu 3: Tarkista Internet- ja verkkoyhteys

Varmista, että laitteesi on yhteydessä Internetiin ja että olet kirjautunut sisään sovellukseen.

Ratkaisu 4: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-01-24T09:18:57.2826416+00:00

Ratkaisu 5: Tarkista maa- ja alueasetukset

Jos kirjautumisongelmat toistuvat, varmista, että tietokoneessasi määritetty sijainti vastaa tilisi maata tai aluetta, ja käynnistä sitten sovellus uudelleen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Windowsin Xbox-sovellusten alueasetukset, jossa kerrotaan, miten voit muuttaa sijaintiasetuksia.

Ratkaisu 6: Sulje sovellus ja käynnistä se uudelleen

Jos virhe ilmeni sisältöä ostettaessa, ladattaessa tai toistettaessa tai sen jälkeen, kun laite siirrettiin keskeytys- tai horrostilaan, kokeile seuraavia vaiheita:

• Sulje sovellus ja käynnistä se uudelleen.
  • Varmista, että verkko- tai Internet-yhteys on muodostettu.

Ratkaisu 7: Tarkista sovelluspäivitykset

Tarkista, onko käyttämästäsi sovelluksesta tarjolla päivitettyjä versioita. Avaa sovellus aloitusnäytössä ja katso, näkyykö näytön oikeassa yläkulmassa ilmoitus päivityksestä.

Huomautus: Jos kyseessä on verkkovierailuyhteys, et ehkä voi käyttää sisältöäsi. Sisällön saatavuus vaihtelee alueittain.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.