Virhe c00d133c ilmenee, kun käytät Xbox-sovellusta tietokoneella

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun käytät Xbox-sovellusta Windows-pohjaisessa laitteessa:

Can't access this item because it's no longer available. (Kohde ei ole enää käytettävissä.) Check the URL and try again. (Tarkista URL-osoite ja yritä uudelleen.)

c00d133c

Tämä virhe ilmenee yleensä silloin, kun ostat sisältöä Elokuvat ja tv-ohjelmat -kaupasta ja yrität sitten katsoa sen. Tämä virhe voi tarkoittaa jotakin seuraavista:

• Toistettava sisältö ei tällä hetkellä ole käytettävissä.
  • Verkko-ongelma estää sisällön käytön.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Televisio, musiikki ja videot: toimii
2017-04-24T08:40:44.6916504+00:00

Ratkaisu 2: Tarkista, onko sisältö edelleen saatavilla

Voit varmistaa sisällön saatavuuden tekemällä haun Elokuvat ja tv-ohjelmat -kaupasta uudelleen. Jos et löydä sisältöä, se ei luultavasti ole enää käytettävissä. Voit säännöllisin väliajoin käydä katsomassa, onko sisältö jälleen käytettävissä.

Jos olet juuri ostanut sisällön, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys

Jos sisältö on käytettävissä, suorita Windows-pohjaisen laitteen ja Xbox Liven välisen yhteyden vianmääritys. Lisätietoja on ohjeaiheessa Yhdistäminen Xbox Liveen tietokoneella.