Virhe c00d134c tai x0c00d134c ilmenee, kun käytät Xboxia Windows-sovelluksissa

Ongelma

Saat seuraavat virheet ja sanomat, kun käytät Xboxia Windows-sovelluksissa:

Can't perform the requested action due to a temporary server error (Pyydettyä toimintoa ei voi suorittaa tilapäisen palvelinvirheen takia)

x0c00d134c

c00d134c

Tämä saattaa tarkoittaa, että laitteesi langaton verkkoyhteys on katkennut tai Internet-yhteyttä ei voi muodostaa.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Varmista, että olet yhteydessä Internetiin.

Verkkoyhteyden tarkistaminen:

1. Valitse Käynnistä ja ala kirjoittaa ohjauspaneeli.
  2. Valitse Ohjelmat-kohdassa Ohjauspaneeli.
  3. Valitse Ohjauspaneelissa Verkko ja Internet ja valitse sitten Yhdistä verkkoon. Tämä näyttö kertoo yhteyden tilan.

Jos verkkoyhteyttä ei ole, löydät sen seuraavasti:

1. Valitse Käynnistä ja ala kirjoittaa ohjauspaneeli.
  2. Valitse Ohjelmat-kohdassa Ohjauspaneeli.
  3. Valitse Ohjauspaneelissa Verkko ja Internet ja valitse sitten Yhdistä verkkoon.
  4. Saat näkyviin luettelon tarjolla olevista verkoista. Valitse haluamasi verkko ja anna tarvittaessa salasana. Tarkista sitten, onko Internet-yhteys muodostettu.

Ratkaisu 2: Tarkista reititin ja salasana

• Varmista, että reititin on käytössä.
  • Käynnistä reititin uudelleen. Irrota virtajohto reitittimestä, odota 30 sekuntia ja liitä virtajohto takaisin reitittimeen.
  • Tarkista, että reititin toimii oikein. Tarkistus edellyttää reitittimen ohittamista. Liitä tietokone suoraan Internet-liitäntään (kuten modeemiin). Siirry sitten Xbox Live -sivustoon tietokoneellasi ja tarkista, onko Internet-yhteys muodostettu. Jos voit muodostaa yhteyden ilman reititintä, reititin ei ehkä toimi oikein.
  • Varmista, että käyttämäsi tilin salasana on oikein. Anna verkon salasana, verkkoavain tai salauslauseke uudelleen.

Ratkaisu 3: Tarkista reitittimen määritykset

• Varmista, että reitittimen SSID on asetettu lähetystilaan.
  • Jos langaton reititin on asetettu hyväksymään vain MAC-osoitteita käyttävät asiakkaat, soittimen MAC-osoite on lisättävä reitittimen asiakasluetteloon.
  • Varmista, että tukiasema tai reititin, johon yhteys muodostetaan, on DHCP-palvelin. (Varmista myös, että DHCP on käynnissä.)
  • Yritä varata laitteellesi IP-osoite reitittimessä.
  • Jos käytät WEP-salattua verkkoa, tarkista, onko se WEP Shared (Jaettu WEP)- vai WEP Open (Avoin WEP) -tilassa. Varmista, että reitittimessä lueteltu tila vastaa sitä tilaa, jota laite on määritetty käyttämään.
  • Jos reitittimessä on Turbo G-, G-only- tai B-only-tila, yritä käyttää reititintä Mixed-tilassa. Mixed-tila yhdistää kaikki tilat, joissa reititin voi toimia.
  • Jos reitittimessä on QoS-asetus, varmista, että se ei ole käytössä.
  • Jos verkossasi on käytössä WPA TKIP+AES tai WPA2 TKIP+AES, yritä käyttää vain WPA TKIP:tä, WPA AES:ää tai WPA2 AES:ää.

Ratkaisu 4: Tarkista päivitykset ja päivitä tietokone

Kun langaton tai langallinen yhteys on jälleen muodostettu, tarkista Microsoft Update Centeristä, onko tarjolla tärkeitä päivityksiä. Windows Update -näyttö kertoo päivitysten tilan ja kehottaa asentamaan mahdolliset tärkeät päivitykset. Yritä uudelleen onnistuneen päivityksen jälkeen. Jos tietokoneesi päivitykset olivat jo ajan tasalla tai ne eivät ratkaise tätä ongelmaa, kokeile tässä artikkelissa lueteltuja vaiheita.

Ratkaisu 5: Ota yhteyttä Xbox-tukeen

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Tutustu Xbox 360:n korjaamisen usein kysytyt kysymykset.