Windowsin Xbox-sovellusten alueasetukset

Yleiskuvaus

Jos saat virhesanoman "Olet kirjautumassa sisään tilillä, jonka asetus poikkeaa Windowsissa määritetystä alueesta. Kirjaudu sisään tällä tilillä vaihtamalla Windowsin aluetta ja käynnistämällä Xbox Live -sovellus uudelleen", tietokoneessa määritetty Windowsin alueasetus ja Xbox-tilin alueasetus eivät vastaa toisiaan. Korjaa ongelma muuttamalla tietokoneen asetus vastaamaan Xbox-tilin asetusta.

Tältä sivulta saat lisätietoja tästä virhesanomasta ja tarvittavista toimista.

Tällä sivulla

Mahdollisia ratkaisuja

Varmista, että tietokoneesi on määritetty käyttämään samaa maan/alueen asetusta kuin Xbox-tilisi.

1. Ota ensin selville kyseisen Xbox-tilin maan tai alueen asetus.
    1. Siirry Xbox.com-sivustoon ja kirjaudu sisään tiliisi.
    2. Valitse Oma tili ja sen jälkeen Laskutuksen yhteystiedot. Laskutussivuun siirtyminen saattaa edellyttää kirjautumista sisään uudelleen.

Oma sijaintisi on kohdassa Maa. Tämä sijainti tulisi asettaa tietokoneen sijainniksi.

2. Vaihda seuraavaksi tietokoneen maan tai alueen asetus.

Jos käytät kosketusnäyttöä:

1. Kirjoita aloitusnäytössä ”ohjauspaneeli”.
    2. Napauta Ohjauspaneeli-kuvaketta.
    3. Napauta Ohjauspaneeli-näytössä Aika-, kieli- ja alueasetukset.
    4. Napauta Alue-kohdassa Muuta sijaintia.
    5. Napauta Alue-ikkunassa Sijainti-välilehteä. Näet avattavassa valikossa Kotipaikka-asetuksen.
    6. Valitse maa/alue, joka vastaa Xbox-tiliäsi.

Jos käytät tietokonetta:

1. Kirjoita aloitusnäytössä ”ohjauspaneeli”.
    2. Napsauta Ohjauspaneeli-kuvaketta.
    3. Valitse Ohjauspaneeli-näytössä Aika-, kieli- ja alueasetukset.
    4. Valitse Alue-kohdassa Muuta sijaintia.
    5. Valitse Alue-ikkunassa Sijainti-välilehti. Näet avattavassa valikossa Kotipaikka-asetuksen.
    6. Valitse maa tai alue, joka vastaa tilejäsi.

Mitä tapahtuu?

Yleensä tämä virhe johtuu jostakin seuraavasta syystä:

• Yrität kirjautua sisään sovellukseen maassa tai alueella, jossa kyseinen palvelu ei ole saatavilla.
  • Yrität kirjautua tietokoneeseen, jonka maan tai alueen asetus ei vastaa Xbox-tilin maan tai alueen asetusta.

Lisätietoja

Tämän ongelman piiriin kuuluvia sovelluksia ovat Xbox Companion, Xbox Live Pelit, Musiikki ja Video.