Virhe c00d1354 tai x0c00d1354 ilmenee, kun käytät Xbox-sovelluksia Windows 8-, Windows 8.1- tai Windows RT -laitteessa

Ongelma

Voit nähdä jonkin seuraavista virheistä ja sanomista, kun käytät Xbox-sovelluksia Windows 8-, Windows 8.1- tai Windows RT -laitteessa.

Huomautus Windows 8:n, Windows 8.1:n ja Windows RT:n Xbox-sovelluksia ovat muun muassa Pelit-sovellus, Musiikki-sovellus, Video-sovellus ja SmartGlass-sovellukset.

c00d1354
x0c00d1354
Sign in to preview or play this (Kirjaudu sisään, jos haluat esikatsella tai toistaa tämän)
Can't play (Ei voi toistaa)

Tähän voi olla useita syitä:

• Et ole kirjautunut sisään Windows-kauppaan.
  • Sinulla ei ole oikeuksia sisällön käyttämiseen.
  • Yrität käyttää aikuisille tarkoitettua sisältöä lapsen tilillä.
Huomautus Aikuisille tarkoitetuksi merkitty Windows-kaupan sisältö ei ole saatavilla lapsen tiliä käyttävälle, jollei sitä erikseen sallita vanhemman tilin Perheasetukset-kohdassa. Lisätietoja verkkoturvasta ja lapsilukon määrittämisestä Xbox 360 -konsolissa on ohjeaiheessa Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen. Voit tarkistaa lapsilukkoasetukset ja muuttaa niitä myös kirjautumalla sisään Microsoft-tiliisi.

Ratkaisut

• Kirjaudu sisään Windows-kauppaan. Jos saat virhesanoman Sign in to preview or play this (Kirjaudu sisään, jos haluat esikatsella tai toistaa tämän), valitse aloitusnäytöstä tai työpöydän työkaluriviltä Kauppa. Sinun on muodostettava Internet-yhteys kaupan avaamista varten, ja sinun on kirjauduttava sisään käyttämällä Microsoft-tilisi tietoja. Yritä sitten suorittaa toiminto uudelleen.
  • Sulje sovellus, käynnistä se uudelleen ja yritä uudelleen. Sulje käytettävä sovellus, käynnistä se uudelleen ja yritä toimintoa uudelleen.
  • Kirjaudu sellaiseen tiliin, jolla on oikeat käyttöoikeudet. Jos yrität toistaa tai esikatsella aikuisille tarkoitettua sisältöä, kirjaudu sellaiseen tiliin, jolla on oikeus käyttää kyseistä sisältöä.
  • Yritä suorittaa sovellusten vianmääritys. Sovellusten vianmääritys pystyy automaattisesti tunnistamaan ja korjaamaan tietyt sovelluksiin ja kauppaan liittyvät ongelmat.
Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.