Virhe c00d1355 tai x0c00d1355 ilmenee, kun käytät Xbox-sovellusta

Ongelma

Saatat saada seuraavat virhekoodit ja sanoman käyttäessäsi Xbox-sovelluksia:

c00d1355

x0c00d1355

Can't play. You must be at least 18 years old to preview or play this content. (Sisältöä ei voi toistaa. Tämän sisällön esikatselu tai toisto edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.)

Tämä tarkoittaa, että yrität käyttää aikuisille tarkoitettua sisältöä lapsen tilillä.

Huomautus Aikuisille tarkoitetuksi merkitty Windows-kaupan sisältö ei ole saatavilla lapsen tiliä käyttävälle, jollei sitä erikseen sallita vanhemman tilin Perheasetukset-kohdassa.

Ratkaisu

Varmista, että olet kirjautunut sellaiseen tiliin, jolla on oikea käyttöoikeustaso. Varmista, että olet kirjautunut sisään omaan tiliisi. Jos ongelma jatkuu edelleen, tarkista tilisi käyttöoikeustaso. Jos kyseessä on lapsen tili, et voi käyttää sisältöä.

Lisätietoja perheasetuksista, lapsen tilistä sekä sisällön asetusten määrittämisestä on ohjeaiheessa Xbox Liven ja Zunen verkkoturva ja tietosuoja.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä -linkkiä.